Jessica Simpson la ut «Fifty Shades»-bilder av seg selv

- Kan dere elske uten å ta en selfie så hele verden får se det? Jessica Simpson la ut «Fifty Shades»-bilder av seg selv, og kommentarene hagler.

TYDELIG INSPIRERT: Jessica Simpson får mye kritikk etter at hun delte disse bildene med sine fans i helgen.  Foto: Faksimile instagram
TYDELIG INSPIRERT: Jessica Simpson får mye kritikk etter at hun delte disse bildene med sine fans i helgen. Foto: Faksimile instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag hadde filmversjonen av «Fifty Shades of Grey» norsk kinopremiere. Selv om kritikerne har vært lunkne til filmen med Jamie Dornan (32) og Dakota Johnson (25), har den fått enorm oppmerksomhet både her hjemme og i utlandet.

#FIFTYSHADESOFJOHNSON

Jessica Simpsons over en million følgere på Instagram, fikk seg litt av en overraskelse da 34-åringen la ut bilder sammen med ektemannen Eric Johnson (35), tydelig inspirert av «Fifty Shades of Grey» på sin profil søndag.  

«I'm so in love with you #FIFTYSHADESOFJOHNSON,» skriver Jessica til et av bildene.

«Dette slår den kjedelige filmen,» skriver en av de mange som har kommentert de sexy bildene av ekteparet, men de fleste kommentarene er langt mer kritiske.

«Er ikke dette å gå litt langt?», «Kan dere elske uten å ta en selfie så hele verden får se det?», «Hvem i all verden tar disse bildene?», «Det er det merkeligste jeg har sett hele Valentines day,» er noen av kommentarene som hagler mot paret.

V-Day #FIFTYSHADESOFJOHNSON

A photo posted by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

LYKKELIG PAR: Jessica Simpson og Eric Johnson giftet seg i sommer, og har tydeligvis fortsatt et hett forhold. Foto: All Over Press
LYKKELIG PAR: Jessica Simpson og Eric Johnson giftet seg i sommer, og har tydeligvis fortsatt et hett forhold. Foto: All Over Press Vis mer

- Føler meg mer sexy som gift

I juli giftet popstjernen seg, og hun har tidligere uttalt at hun føler seg annerledes etter bryllupet.

- Jeg har faktisk forandret stilen min litt etter bryllupet. Jeg liker at kjolene er litt mer sexy nå. Jeg føler meg faktisk mer sexy som gift kvinne med barn, sier Jessica.


Kjekkasen Jamie Dornan spiller hovedrollen som Christian Grey, milliardæren som innleder et hett S&M-forhold med unge og uskyldige Anastasia Steele som spilles av Dekota Johnson.
Sistnevnte er datteren til Melanie Griffith og Don Johnson. De to ble sammen da Melanie var 14 år gammel, og Don var 22 år. Les deres utrolige historie her.

LES OGSÅ: Odd-Magnus' valentinesgave overgår det meste

FIFTY SHADES OF GREY:  Dakota Johnson og Jamie Dornan i filmen. Foto: Stella Pictures
FIFTY SHADES OF GREY: Dakota Johnson og Jamie Dornan i filmen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer