FYLTE 37 ÅR: Jessica Simpson er vant til å posere foran kamera. Her er hun på en fotoshoot i 2005. Foto: NTB Scanpix
FYLTE 37 ÅR: Jessica Simpson er vant til å posere foran kamera. Her er hun på en fotoshoot i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jessica Simpson:

Jessica Simpson feiret bursdag med toppløsbilde

Tobarnsmoren overlot ikke mye til fantasien da hun delte bilde på sin 37-årsdag.

Publisert

(Seoghør.no): Mandag denne uken fylte den amerikanske artisten Jessica Simpson 37 år.

Dette feiret tobarnsmoren ved å dele et toppløsbilde av seg selv på sin Instagram-profil. I et basseng lå nemlig 37-åringen på en grønn flytemadrass, kun ikledd en bikinitruse.

«Kyss rumpen min, 36», skrev hun under bildet.

Bildet har i skrivende stund fått nesten 95 000 «likes», og en rekke fans har kommentert bilde til «I wanna love you forever»-sangeren.

«Jeg vil også kysse den», skriver en fan, i en spøkefull tone.

Tunfisk eller Kylling?

Jessica Simpsons ble for alvor kjent i 2003 da hun sammen med sin daværende ektemann, Nick Lachey (43) var med i MTVs program «Newlyweds».

Et av hennes mest omtalte øyeblikk var da hun stilte spørsmål om hun spiste kylling eller tunfisk. Stjernen spiste en boks med tunfisk, men fra merket «Chicken of the sea». Hun var derfor usikker på hva det egentlig var.

Scenen gjorde imidlertid den da rimelig ukjente TV-profilen til stjerne over natten.

Dette skriver Daily Mail.

Tidligere denne uken gjorde hun narr av seg selv ved å poste et bilde av matvarebutikken, Whole Foods Market.

Nyhetsstedet Time har nemlig nylig publisert en sak om at matbutikken hadde funnet ut at kyllingsalaten ble servert med tunfisk.

«Det kan skje den beste av oss», skrev hun under bildet.

Saken fortsetter nedenfor.

Simpson og Lachey gikk fra hverandre i 2005.

Giftet seg etter fire år

GIFT: Jessica var tidligere gift med Nick Lachey. Foto: AP / NTB Scanpix.
GIFT: Jessica var tidligere gift med Nick Lachey. Foto: AP / NTB Scanpix. Vis mer

Men i 2014, etter å ha vært sammen i fire år, giftet Jessica seg med den amerikanske fotballspilleren, Erik Johnson (37).

Paret har datteren Maxwell Drew (5) og sønnen Ace Knute (4) sammen. Maxwell var brudepike da foreldrene ble smidd i hymens lenker brudepike.

- Å si «ja» foran familie, venner og viktigst av alt, barna våre, var det lykkeligste øyeblikket i livene våre, uttalte det forelskede ekteparet til People etter bryllupet.

Saken fortsetter nedenfor.

Fikk hard kritikk

Jessica er svært ivrig på sosiale medier og deler ofte private bilder av seg selv og sin familie med fansen. Til tross for stor følgerskare er det ikke alle bilder som faller i god fisk hos stjernens 3,8 millioner følgere.

Da hun i 2015 delte et bilde av datteren ikledd en søt badedrakt, mens hun poserte med hånden på den karakteristiske «modellmåten», som hennes mor har gjort tusenvis av ganger møtte Jessica hard kritikk.

Flere av hennes tilhengere hevdet imidlertid at dette er på grensen til å være upassende oppførsel for et lite barn, mens andre mener at bildet av den lille jenta er uskyldig.

Jessica selv har ikke kommentert saken.

LES OGSÅ: Jessica Simpson overrasket fansen i badedrakt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer