Jessica Simpson ble mamma

- Dette har vært den største opplevelsen i våre liv, Jessica Simpson.

ENDELIG MAMMA: Jessica Simpson ventet lenge med å bekrefte graviditeten, nå har hun blitt mamma. Foto: All Over Press
ENDELIG MAMMA: Jessica Simpson ventet lenge med å bekrefte graviditeten, nå har hun blitt mamma. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sangeren og skuespilleren Jessica Simpson (31) er blitt mamma for første gang.

Tirsdag kom babyen Maxwell Drew Johnson til verden. Jenta veide 4450 gram og var 55 cm lang ifølge TMZ.

- Eric og jeg er estatiske over å kunne offentliggjøre at vår babyjente Maxwell Drew Johnson har kommet til verden. Vi er så taknemmelige for all kjærlighet, støtte og bønner vi har mottatt. Dette har vært den største opplevelsen i våre liv.


Jessica har tidligere sagt i et intervju med Elle at hun hadde bestemt seg for et utradisjonelt navn.

- Det er ikke noe sjokkerende, og ikke noe man må legge til i ordboka. Men, når folk høre det, vil de forstå hvorfor, sa hun kryptisk.

Jessica og forloveden Eric Johnson bestemte seg for å bruke navnet Drew fordi det er pikenavnet til Jessicas mor, Tina. Maxwell er Erics mellomnavn ifølge People.

Det var etter uker med skriverier, rykter og spekulasjoner at Jessica omsider selv offentliggjorde årets mest åpenbare graviditet 1. november i fjor. Da hadde man sett magen vokse uke for uke på både Seoghør.no og en rekke utenlandske magasiner i lang tid. 

«Det er sant, jeg skal bli mamma!», skrev hun på Twitter.

Grunnen til at Simpson ventet så lenge med å avsløre babynyheten, skal ha vært at hun ønsket omkring tre millioner kroner for det. Men ingen blader virket interesserte nok til å punge ut for den åpenbare nyheten.

Men for bare kort tid siden kopierte Jessica Simpson den legendariske poseringen til gravide Demi Moore i 1991, da Jessica kledde seg naken for Elle.


Simpson innrømmet på Twitter at hun var nervøs for mottakelsen av coveret.
 
- Mitt Elle-cover kommer ut i dag. Jeg er litt nervøs, men jeg har aldri følt meg vakrere og sterkere. Jeg håper dere liker det, skrev Jessica Simpson på Twitter.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Får 15 millioner for å bli kvitt babykiloene


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer