Jessica Simpson: - Puppene lever sitt eget liv

Popstjernen innrømmer at hun ønsket å legge seg under kniven.

DRISTIG: Jessica Simpson innrømmer at brystene hennes noen ganger føles som om de er i største laget. Her er hun på vei fra en middag med ektemannen tidligere i sommer. Foto: Xposure
DRISTIG: Jessica Simpson innrømmer at brystene hennes noen ganger føles som om de er i største laget. Her er hun på vei fra en middag med ektemannen tidligere i sommer. Foto: Xposure Vis mer

SEOGHØR.NO: Med sitt lange blonde hår og sine sexy kurver ble Jessica Simpson (36) tidlig stemplet som et sex-symbol på starten av 2000-tallet. 

Hollywood-stjernen, som i dag er mamma til Maxwell (4) og Ace (3), setter selv pris på sin veldreide kropp, men innrømmer at brystene av og til kan bli i meste laget å håndtere.

- Puppene mine lever sitt eget liv. De klarer alltid å tiltrekke seg oppmerksomhet på en eller annen måte. Jeg hadde tenkt å ta en brystreduksjon, avslører hun til Women's Health, ifølge Eonline.com 

Saken fortsetter under bildet.

FEIENDE FLOTT: Det er 12 år mellom disse to bildene. Bildet til høyre er fra innspillingen av filmen The Dukes of Hazzard i 2004, og bildet til venstre er tatt i mai.
FEIENDE FLOTT: Det er 12 år mellom disse to bildene. Bildet til høyre er fra innspillingen av filmen The Dukes of Hazzard i 2004, og bildet til venstre er tatt i mai. Vis mer

Mest fornøyd med nesen sin

Men Jessica endte likevel opp med å beholde sin opprinnelige størrelse, noe ektemannen Eric Johnson (36) er veldig glad for.

- Når jeg ser på meg selv etter at jeg fikk barn så innser jeg at puppene mine faktisk er skikkelig store. Men jeg liker dem slik. De er en ressurs, og Eric elsker dem fremdeles.

I intervjuet diskuterer også tobarnsmoren sin svingende vekt, noe som er vanskelig å takle for de aller fleste, men å måtte gjøre det i all offentlighet har vært spesielt tøft.

- Det suger å bli gransket av media. Jeg kan ikke sitte her og si at jeg ikke legger merke til det. Jeg kommer aldri til å forstå hvorfor mennesker rakker ned på andre på grunn av utseende. Rakk ned på meg hvis jeg er slem, men kroppslige «feil» er ikke viktig.

Saken fortsetter under bildet.

KUL PÅ MAGEN: Her var Jessica gravid med sitt første barn i 2012. Foto: wenn.com
KUL PÅ MAGEN: Her var Jessica gravid med sitt første barn i 2012. Foto: wenn.com Vis mer

Simpson trener nå for å føle seg bedre mentalt.

- Jeg gir meg selv så mange unnskyldninger for å ikke gå på tredemølla eller å ta utfall. Trening er en følelsesmessig opplevelse. Jeg trener for å klarne hodet mitt. Det gjør meg sterkere på alle plan.

Etter å ha jobbet hardt føler Jessica seg i dag bra. Hun ser på seg selv i et nytt lys og setter pris på sine ulike kroppsdeler.

- Jeg er tøff med meg selv. Jeg mener alt kan jobbes med, og det er ok. Jeg elsker beina mine, men det jeg absolutt er mest fornøyd fysisk, er nesen. Fordi den er ikke perfekt, forklarer hun.

- Siden jeg har jobbet så hardt i det siste, så har jeg også blitt veldig glad i magen min. Det å vite at jeg har skapt to barn der inne, og deretter gå gjennom en transformasjon med stil.

Happy Birthday dinosaur! You complete me #3 #aceknute

A photo posted by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

LES OGSÅ: Jessica Simpsons datter er prikk lik henne