Jessica må punge ut

TV-seerne koste seg med ekteskapet mellom Jessica Simpson og Nick Lachey. Skilsmissen er ikke mye kos...

NY STIL: Jessica satser på rødt hår nå - og er flottere enn noensinne! Foto: All Over Press
NY STIL: Jessica satser på rødt hår nå - og er flottere enn noensinne! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slåss om penger!


Jessica Simpson (25) og Nick Lachey (32) var USAs favorittpar. I TV-serien "The Newlyweds" fulgte man det naive artistparet gjennom flere års ekteskap - fra uke til uke. Men da serien tok slutt tok ekteskapet også slutt. Nick var utro, og ble kastet på dør.


Nå er skilsmissen i ferd med å bli en bitter skittentøysvask. Nick er blakk og trenger penger. Fort!


Etter Californias lover har han krav på halvparten av parets formue, selv om hun har tjent nesten alle pengene. I alt er parets eiendeler verdsatt til 120 millioner kroner. Nå har Nick foreslått at han bare skal få 51 millioner kroner - hvis Jessica utbetaler summen med det samme.


The Newlyweds på MTV ga paret enorm oppmerksomhet, men ikke mye penger. Og mens Nicks sangkarriere sluknet tok Jessicas helt av. I løpet av ekteskapet tjente hun 120 millioner, mens han tjente 20. Men de brukte penger som gress, og 20 millioner kroner er blåst bort. Nå slåss Nick for pengene og æren. Han har massiv gjeld, og ingen inntekter. Hvis ikke han får penger av ekskona fort - så må han selge leiligheten han innreder i Las Vegas. Før han får flyttet inn...


Nicks store problem er at Jessica har god tid, og gjerne vil se sin utro eksmann svette litt...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer