Jessica klar for baby

- Jeg vil adoptere før jeg føder mine egne barn, forteller Jessica Simspon.

KLAR: - Jeg vil ha tre barn, men jeg vet ikke om jeg klarer å føde tre ganger, forteller adopsjonsklare Jessica Simpson. Her er hun på et veldedighetsarrangement i 2003. Foto: All Over Press
KLAR: - Jeg vil ha tre barn, men jeg vet ikke om jeg klarer å føde tre ganger, forteller adopsjonsklare Jessica Simpson. Her er hun på et veldedighetsarrangement i 2003. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Jeg syns Angelina Jolie har gjort fantastiske ting. Den internasjonale adopsjonsraten har gått i taket, smiler sangfuglen Jessica Simspon.

BOTOX: - Jeg så ut som en and, forteller Jessica.

Til Star forteller hun nå at hun er klar for å adoptere, akkurat som "Tomb Raider"-stjernen Jolie.

Sammen med Brad Pitt har Jolie adoptivbarna Maddox og Zahara, i tillegg til deres biologiske datter Shiloh.

LES OGSÅ: Hun gjør alt uten klær

- Jeg vil adoptere før jeg føder mine egne barn. Jeg vil ha tre barn, men jeg vet ikke om jeg klarer å føde tre ganger. Vi får se hvor mye smerte det er snakk om, forteller hun kjendisnettstedet.

SE HER: Blir Jessicas nye flamme John barnefaren?

- Helt siden jeg var barn, har jeg drømt om å redde verden på en måte. Jeg visste bare ikke hvordan. Jeg tror jeg vil ende opp med å gjøre ting som kan angå noe på en god måte, som for eksempel barnehjem, avslutter hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer