SEX-NEKT: Jessica Simpson og quarterback kjæresten holder seg unna sex i to dager før viktige kamper. Foto: Stella Pictures
SEX-NEKT: Jessica Simpson og quarterback kjæresten holder seg unna sex i to dager før viktige kamper. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jessica er frustrert

Sangfuglen setter ikke pris på kjærestens nye sex-regel.

LOS ANGELES (Seher.no): Superstjernen Jessica Simpson (28) er irritert over quarteback-kjæresten Tony Romos (28) nyeste påfunn, skriver Star magazine.

Tony, som spiller for Dallas Cowboys, har nemlig fortalt henne at han ikke vil ha sex med henne minst 48 timer før en kamp.

- Jessica er frustrert! Tony tar den amerikanske fotballsesongen veldig seriøst og tror at den gamle regelen om at å ha sex før en kamp vil gjøre ham til en dårligere atlet, sier en kilde til bladet.

Quaterbacken var tidligere sammen med countrystjernen Carrie Underwood (25).

En av de angivelige årsakene til at han gjorde det slutt med henne var for å fokusere på idretten.
Etter at laget hans i fjor vinter tapte et par meget viktige kamper mente fansen at forholdet hans til Jessica hadde mye av skylden for nederlagene.

- Tony vet at det ikke var Jessica som ødela for ham, men han ønsker likevel å være avholden før kampene, og i tiden fremover betyr det ingen hyrdestunder på turtelduene minst to dager i forveien, sier kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no
LES OGSÅ: Synger om hemmelige elskere

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.