SAKSØKT: Jessica Simpson er saksøkt for 70 millioner kroner. Saksøkeren mener at Jessicas vektoppgang kommer av dårlig karma. Foto: All Over Press
SAKSØKT: Jessica Simpson er saksøkt for 70 millioner kroner. Saksøkeren mener at Jessicas vektoppgang kommer av dårlig karma. Foto: All Over PressVis mer

- Jessica ble feit av dårlig karma

Saksøker fyrer løs mot Jessica Simpson.

SEHER.NO: I 2007 saksøkte Alex Astilean i treningsfirmaet Speedfits Jessica Simpson (28) for nærmere 70 millioner kroner.

Jessica hadde spilt inn en treningsvideo for selskapet, og siden nektet hun og hennes manager-far Joe (51) Speedfit å gi den ut.

Dette fikk Astilean til å hevde at Jessica "skadet mange feite folk" ved å ikke lansere videoen, og dermed gikk han rettens vei.

- Dette er en vendetta mellom meg og Joe Simpson, sier Astilean nå til Msnbc.com.

Saken har nå pågått såpass lenge, at Astielean ikke lenger har råd til en advokat. Derfor representerer seg selv i rettssaken som starter om kort tid.

- Jeg har en avtale med en dommer 5. februar, og jeg må fortelle dommeren at huset mitt kan bli tvangssolgt. Jeg har ikke råd til en advokat, sier han til nettsiden.

Og så fyrer han løs mot Jessica, som har blitt litt rundere i kantene den siste tiden.

- Men se på bildene av henne - karma har slått Jessica i bakken, og hun vet det.

Etter hennes første opptreden siden amerikanske kjendisblader og -nettsider gikk av skaftet på grunn av vektoppgangen, takket Jessica torsdag for støtten.

- Husk at, uansett hva du går gjennom i livet ditt, er det noen som har det vanskeligere. Så bare sett pris på det du har. Jeg føler at verden i dag fokuserer på så mange poengløse ting, ropte hun fra scenen - ikledd en åletrang skinnbukse.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Hun har spist godt i julen