Jessica Biel i Oslo: - Norway baby!

Jessica Biel koste seg som turist i hovedstaden og lot seg imponere av Vigelandsparken.

HOPPENDE GLAD: Jessica Biel dro på sightseeing i Oslo mens ektemannen holdt konsert.  Foto: Jessica Biel/Instagram
HOPPENDE GLAD: Jessica Biel dro på sightseeing i Oslo mens ektemannen holdt konsert. Foto: Jessica Biel/Instagram Vis mer

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld stod Justin Timberlake (33) på scenen foran 20.000 publikummere i Telenor Arena i Oslo, og konserten fikk i etterkant gode skussmål både av kritikere og på sosiale medier.

Med seg på turen hadde popstjernen også kona Jessica Biel (32), og mens Justin showet for et ellevilt publikum, koste hun seg som turist i hovedstaden.

Den flotte skuespilleren dro blant annet en tur i Vigelandsparken hvor hun lot seg imponere over de vakre skulpturene.

Her knipset hun flere bilder fra spaserturen og postet to av dem på sin egen Instagram-profil - hvor hun har over 240.000 følgere.

På det ene poserer hun selv med et diger smil mens hun hopper splitthopp foran Monolitten.

- Norway baby! har hun skrevet som tekst.

Under bilde nummer to, som også viser Monolitten i tillegg til flere andre skulpturer, har hun skrevet:

- Vigeland skulpturpark i Oslo. Utrolig.

Norgesbesøket er ikke stjerneparets første. Timberlake og Biel ble kjærester i januar 2007, og noen måneder senere var det i Oslo de valgte å vise seg sammen offentlig for aller første gang.

Med til Norge denne gangen var også Justin Timberlakes foreldre Randall Timberlake og Lynn Bomar Harless.

Turtelduene gikk den gang hånd i hånd på Aker Brygge, omringet av skikkerhetsvakter, og hadde kun øyne for hverandre. Likevel fikk reporter Lasse Engeland overrakt dem Se og Hørs-lusekofte.

Bildene av Jessica og Justin fra Oslo sommeren 2007 ble snappet opp av flere amerikanske medier, og gikk siden verden rundt.

I 2010 gjorde paret det slutt, men fant raskt tilbake til hverandre igjen. Julen 2011 fridde Justin og høsten 2012 giftet de seg i en romantisk seremoni i Italia.

LES OGSÅ: - Jeg blir sjokkert av damer i pyjamas