Jessica Alba følte seg ikke vel med kroppen sin før hun fødte to barn

Filmstjernen, som er en av Hollywoods flotteste kvinner, snakker ut om selvbildet sitt.

FØR OG NÅ: I 2005 viste Jessica Alba sine flotte former i både «Fantastic Four», «Sin City» og «Into the Blue». Men det var først etter at hun ble tobarnsmor i 2011, at hun ble virkleig komfortabel med kroppen sin. I fjor var hun aktuell i «Sin City: A Dame to Kill for» (ytterst t.h). Foto: NTB Scanpix
FØR OG NÅ: I 2005 viste Jessica Alba sine flotte former i både «Fantastic Four», «Sin City» og «Into the Blue». Men det var først etter at hun ble tobarnsmor i 2011, at hun ble virkleig komfortabel med kroppen sin. I fjor var hun aktuell i «Sin City: A Dame to Kill for» (ytterst t.h). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Siden Jessica Alba (34) spilte hovedrollen i TV-serien «Dark Angel» på starten av 2000-tallet, har hun etablert seg som en av Hollywoods heteste stjerner.

I filmer som «Sin City», «Into the Blue» og «Fantastic Four» (alle 2005) har hun vist frem en misunnelsesverdig fysikk.

Men overfor magasinet Shape avslører Alba at det først er i løpet av de siste årene hun er blitt ordentlig komfortabel med kroppen sin.

- Jeg var ikke virkelig selvsikker med hensyn til kroppen min før jeg fikk døtrene mine, Honor og Haven. Jeg følte meg mer vel i egen kropp etter at de ble født, innrømmer tobarnsmoren overfor Shape.

Saken fortsetter under bildet.

FLOTTERE OG FLOTTERE: Jessica Alba har tidligere fortalt at hun har følt seg mer selvsikker og mer sexy ettersom årene har gått. På «Sin City: A Dame to Kill for»-premieren i L.A. i august 2014, strålte hun i en ettersittende, blå kjole. Foto: Demotix
FLOTTERE OG FLOTTERE: Jessica Alba har tidligere fortalt at hun har følt seg mer selvsikker og mer sexy ettersom årene har gått. På «Sin City: A Dame to Kill for»-premieren i L.A. i august 2014, strålte hun i en ettersittende, blå kjole. Foto: Demotix Vis mer

Selvsikker for døtrenes skyld

Jessica Alba, som giftet seg med Cash Warren i mai 2008, fikk datteren Honor (7) kort tid etter bryllupet. Tre år senere kom Haven (3) til verden.

Tobarnsmoren, som ble kåret til «årets mamma» i fjor, har tidligere avslørt at hun brukte to korsetter for å få tilbake figuren etter sitt andre svangerskap. I dag ser hun ut til å være mer bevisst på hva slags signaler hun sender:

- Og ikke minst, hvis jeg vil at de skal være fornøyde med kroppene sine, må jeg også være det, påpeker filmstjernen og forretningskvinnen videre i intervjuet.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIELIV: Jessica Alba og ektemannen Cash Warren på juleshopping i Beverly Hills i desember 2014, sammen med døtrene Honor og Haven (t.v). Foto: Xposure
FAMILIELIV: Jessica Alba og ektemannen Cash Warren på juleshopping i Beverly Hills i desember 2014, sammen med døtrene Honor og Haven (t.v). Foto: Xposure Vis mer

Den flotte 34-åringen, som er aktuell i Taylor Swifts (25) stjernespekkede «Bad Blood»-video, avslørte nylig at trening ikke er en hovedprioritet for henne.

I det ferske Shape-intervjuet takker hun rollen i actionserien «Dark Angel», som hun kapret som 19-åring, for sin gode grunnform.

SEXY TV-ROLLE: Fra 2000 til 2002 hadde Jessica Alba hovedrollen i «Dark Angel». I dag mener hun at hardtreningen for rollen har gitt henne en grunnleggende atletisk kropp. Foto: NTB Scanpix
SEXY TV-ROLLE: Fra 2000 til 2002 hadde Jessica Alba hovedrollen i «Dark Angel». I dag mener hun at hardtreningen for rollen har gitt henne en grunnleggende atletisk kropp. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kampsporten, gymnastikken, dansingen og styrketreningen jeg gjorde i forbindelse med «Dark Angel»-innspillingen, er nok hovedårsaken til at jeg har en atletisk kropp. Det gjorde meg sterk og la lista for meg, forklarer hun.

I fjor var Jessica Alba aktuell i «Sin City»-oppfølgeren «Sin City: A Dame to Kill for», og hun trente hardt med blant annet dansing for å komme i form til den sexy filmrollen. Men den jordnære Hollywood-skjønnheten innrømmet i fjor sommer at hun ikke orket å opprettholde treningsregimet:

- Flere av vennene mine sier: «Kroppen din så fantastisk ut da du danset, du burde gjøre det oftere!» Men vet du hva, jeg er for sliten for det, fortalte hun dengang.

LES OGSÅ: U2-manager funnet død på hotellrom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer