FØR OG NÅ: I 2005 viste Jessica Alba sine flotte former i både «Fantastic Four», «Sin City» og «Into the Blue». Men det var først etter at hun ble tobarnsmor i 2011, at hun ble virkleig komfortabel med kroppen sin. I fjor var hun aktuell i «Sin City: A Dame to Kill for» (ytterst t.h). Foto: NTB Scanpix
FØR OG NÅ: I 2005 viste Jessica Alba sine flotte former i både «Fantastic Four», «Sin City» og «Into the Blue». Men det var først etter at hun ble tobarnsmor i 2011, at hun ble virkleig komfortabel med kroppen sin. I fjor var hun aktuell i «Sin City: A Dame to Kill for» (ytterst t.h). Foto: NTB ScanpixVis mer

Jessica Alba følte seg ikke vel med kroppen sin før hun fødte to barn

Filmstjernen, som er en av Hollywoods flotteste kvinner, snakker ut om selvbildet sitt.

SEOGHØR.NO: Siden Jessica Alba (34) spilte hovedrollen i TV-serien «Dark Angel» på starten av 2000-tallet, har hun etablert seg som en av Hollywoods heteste stjerner.

I filmer som «Sin City», «Into the Blue» og «Fantastic Four» (alle 2005) har hun vist frem en misunnelsesverdig fysikk.

Men overfor magasinet Shape avslører Alba at det først er i løpet av de siste årene hun er blitt ordentlig komfortabel med kroppen sin.

- Jeg var ikke virkelig selvsikker med hensyn til kroppen min før jeg fikk døtrene mine, Honor og Haven. Jeg følte meg mer vel i egen kropp etter at de ble født, innrømmer tobarnsmoren overfor Shape.

Saken fortsetter under bildet.

FLOTTERE OG FLOTTERE: Jessica Alba har tidligere fortalt at hun har følt seg mer selvsikker og mer sexy ettersom årene har gått. På «Sin City: A Dame to Kill for»-premieren i L.A. i august 2014, strålte hun i en ettersittende, blå kjole. Foto: Demotix
FLOTTERE OG FLOTTERE: Jessica Alba har tidligere fortalt at hun har følt seg mer selvsikker og mer sexy ettersom årene har gått. På «Sin City: A Dame to Kill for»-premieren i L.A. i august 2014, strålte hun i en ettersittende, blå kjole. Foto: Demotix Vis mer

Selvsikker for døtrenes skyld

Jessica Alba, som giftet seg med Cash Warren i mai 2008, fikk datteren Honor (7) kort tid etter bryllupet. Tre år senere kom Haven (3) til verden.

Tobarnsmoren, som ble kåret til «årets mamma» i fjor, har tidligere avslørt at hun brukte to korsetter for å få tilbake figuren etter sitt andre svangerskap. I dag ser hun ut til å være mer bevisst på hva slags signaler hun sender:

- Og ikke minst, hvis jeg vil at de skal være fornøyde med kroppene sine, må jeg også være det, påpeker filmstjernen og forretningskvinnen videre i intervjuet.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIELIV: Jessica Alba og ektemannen Cash Warren på juleshopping i Beverly Hills i desember 2014, sammen med døtrene Honor og Haven (t.v). Foto: Xposure
FAMILIELIV: Jessica Alba og ektemannen Cash Warren på juleshopping i Beverly Hills i desember 2014, sammen med døtrene Honor og Haven (t.v). Foto: Xposure Vis mer

Den flotte 34-åringen, som er aktuell i Taylor Swifts (25) stjernespekkede «Bad Blood»-video, avslørte nylig at trening ikke er en hovedprioritet for henne.

I det ferske Shape-intervjuet takker hun rollen i actionserien «Dark Angel», som hun kapret som 19-åring, for sin gode grunnform.

SEXY TV-ROLLE: Fra 2000 til 2002 hadde Jessica Alba hovedrollen i «Dark Angel». I dag mener hun at hardtreningen for rollen har gitt henne en grunnleggende atletisk kropp. Foto: NTB Scanpix
SEXY TV-ROLLE: Fra 2000 til 2002 hadde Jessica Alba hovedrollen i «Dark Angel». I dag mener hun at hardtreningen for rollen har gitt henne en grunnleggende atletisk kropp. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kampsporten, gymnastikken, dansingen og styrketreningen jeg gjorde i forbindelse med «Dark Angel»-innspillingen, er nok hovedårsaken til at jeg har en atletisk kropp. Det gjorde meg sterk og la lista for meg, forklarer hun.

I fjor var Jessica Alba aktuell i «Sin City»-oppfølgeren «Sin City: A Dame to Kill for», og hun trente hardt med blant annet dansing for å komme i form til den sexy filmrollen. Men den jordnære Hollywood-skjønnheten innrømmet i fjor sommer at hun ikke orket å opprettholde treningsregimet:

- Flere av vennene mine sier: «Kroppen din så fantastisk ut da du danset, du burde gjøre det oftere!» Men vet du hva, jeg er for sliten for det, fortalte hun dengang.

LES OGSÅ: U2-manager funnet død på hotellrom

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.