VISER MUSKLER: Jessica Alba følger ingen streng diett, men er opptatt av å spise sunt jevnt over, og å trene regelmessig. En favoritt er en yogaform kalt hot yoga sculpt. Foto: Instagram/Jessica Alba
VISER MUSKLER: Jessica Alba følger ingen streng diett, men er opptatt av å spise sunt jevnt over, og å trene regelmessig. En favoritt er en yogaform kalt hot yoga sculpt. Foto: Instagram/Jessica AlbaVis mer

Jessica Alba avslører sin treningshemmelighet

Man trenger ikke utstyr, så det kan utføres hvor som helst.

SEOGHØR.NO: Jessica Alba (34) har vært mange gutters drømmedame i en årrekke, og har flere ganger toppet lister som en av verdens vakreste kvinner.

Nå forteller skuespilleren, som selv ikke var fornøyd med kroppen sin før etter at hun hadde født to barn, hvordan hun holder seg i form.

- For meg handler det mer om å vedlikeholde en sunn livsstil enn å følge en diett. Jeg prøver å spise masse frisk frukt og grønnsaker. Jeg begrenser meieriprodukter og saltinntaket i kostholdet mitt, spesielt før en fotoshoot, sier hun til Look magazine, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

SEXY: I fjor viste Alba frem sin misunnelsesverdige fysikk i «Sin City: A Dame to Kill for» Foto: MIRAMAX FILMS / Album
SEXY: I fjor viste Alba frem sin misunnelsesverdige fysikk i «Sin City: A Dame to Kill for» Foto: MIRAMAX FILMS / Album Vis mer

Videre understreker «Sin City: A Dame to Kill For»-stjernen av vann er en viktig del av hennes sunne matvaner.

- Det er en ganske enkel oppskrift, men det er helt utrolig hvor effektivt det er å drikke mye vann. Huden min blir sunnere og gløder, og jeg føler meg mindre trøtt. Ved å tilsette urter og frisk frukt i vannet blir jeg inspirert til å drikke enda mer.

Spesielt glad er tobarnsmoren i å trene en yoga-form kalt «Hot yoga sculpt», og Alba deler ofte bilder av treningsøktene sine på Instagram.

Nylig postet hun dette med følgende tekst:

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on

- Min venn Harold Perrineau og jeg fikk unnagjort hot yoga sculpt-treningen vår tidlig denne morgenen. «Vær den forandringen du ønsker å se» - Gandhi.

 

 

Jessica, som har døtrene Honor (7) og Haven (3) med ektemannen Cash Warren, vet at det kan være vanskelig å holde seg i form når man reiser mye, men dette har hun funnet en perfekt løsning på.

- Jeg gjør flere sett med burpees, mountain climbers, hoppende squats og planken, samt noen yoga-øvelser som i alt bare tar en halv time.

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on

- Dette trener de viktigste muskelgruppene og man trenger ikke utstyr, så de kan utføres hvor som helst, forklarer hun, ifølge nettstedet.

 

LES OGSÅ: Når du har bikket 30 kan du ikke la naturen gå sin gang