<strong>"HYPER":</strong> Årets BB-vinner Jessica lever hardt og intensivt. Hvordan takler hun livet utenfor huset? Foto: Tv-Norge
"HYPER": Årets BB-vinner Jessica lever hardt og intensivt. Hvordan takler hun livet utenfor huset? Foto: Tv-Norge Vis mer

Jessica advares mot turné

Tidligere Big brother-deltagere sier Jessica må passe seg.

Publisert
Sist oppdatert

Narkotrussel!


BB-Jessica Lindgren (21) og hennes Robin legger ut på barturné i Sverige. Nå blir hun advart av andre realitydeltagere som har vært med på turneen tidligere, skriver Aftonbladet.


- Det verste hun kan gjøre er å dra på barturné. Det er sprit og narkotika overalt, sier den tidligere BB-deltageren Linda Rosing (32). Hun begynte å bruke kokain etter at hun forlot huset i 2003.


SE VIDEO: Såå glad ble Jessica!


- Jeg kommer til å angre på det resten av livet, sier hun.


Også en annen deltager, Rebekah Johansson, sier at hun angrer på alt. Både at hun deltok i Big Brother og ikke minst turneen etterpå.


- Jeg var naiv og intensiv, sier hun.


SE VIDEO: Jessicas høydepunkter i huset!


Jessica levde et svært utagerende liv inne i Big brother-huset. Hun var seksuelt involvert med flere av de mannlige deltagerne og alkoholinntaket var til tider høyt. Så gjenstår det å se hvordan hun takler oppmerksomheten som følger med BB-seieren.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer