Jesse sier "yes"

Verdens mest populære smukkas skal fri til sin kjære. Igjen.

PAR: Jesse og Nadine har vært av og på siden sommeren. Nå skal de to smis i Hymens lenker! Foto: STELLA PICTURES
PAR: Jesse og Nadine har vært av og på siden sommeren. Nå skal de to smis i Hymens lenker! Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er ikke lett å henge med i svingene når det kommer til "Frustrerte fruer"-kjekkasen Jesse Metcalfe og Girls Aloud-baben Nadine Coyle.For en måned siden kom nyheten om at paret hadde brutt forlovelsen, men kort tid etter ble det varslet at superparet hadde funnet tonen atter en gang.Nå skriver The People at Jesse skal fri til sin kjære - igjen!- Han vil gjøre det godt, så han har booket et femstjerners hotell i Dubai og sørget for at de to kan ha kvalitetstid sammen, forteller en kilde avisa.REISE: Bli med til deilige Dubai!Han forteller også at Metcalfe nylig var ute for å se etter passende forlovelsesringer!Hvis Nadine sier ja, kommer bryllupet hennes til å overgå venninnen og band-kollega Cheryl Tweedys ekteskap med fotballhelten Ashley Cole, skriver avisa.SE HER: Cheryls hemmelige bryllup!- Cheryls kjole kostet over en million kroner, så Nadine bør sette i gang med shoppingen, skriver de humoristisk.Det var i august at svenske Aftonbladet meldte at Jesse og Nadine hadde forlovet seg for første gang.Les mer om frieriet her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer