<strong>UTFORSKENDE?:</strong> Tidligere har Jeremy Irons sagt at han kan forstå homofil kjærlighet. Foto: Stella Pictures
UTFORSKENDE?: Tidligere har Jeremy Irons sagt at han kan forstå homofil kjærlighet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Jeremy Irons: - Jeg er ikke homo

Men dette bildet setter fart i spekulasjonene igjen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da skuespillerne Jeremy Irons (62) og Stanley Tucci (50) promoterte sin nye film Margin Call under Sundance-festivalen tirsdag, vakte de oppmerksomhet med et kyss.

Irons, som er kjent fra filmer som Åndenes hus og Eragon, har tidligere sagt at han aksepterer og forstår homoseksuell omgang, men at hans macho personlighet vil stå i veien for et romantisk forhold til en mann.

- Jeg konkurrerer for mye med menn, og det vil komme veien, har Irons tidligere uttalt ifølge nettstedet Contactmusic.com.

Han utdypet:

- Kjønn er veldig interessant, jeg har utforsket det i hodet mitt. Jeg kan forstå homofil kjærlighet, men jeg har aldri forelsket meg i en mann noen gang, har Irons tidligere uttalt, ifølge Contactmusic.com.

På internett florerer imidlertid spekulasjonene omkring den britiske skuespillerens seksuelle legning.

«Jeg er fortsatt overbevist om at han er biseksuell, om ikke homo», skriver en.

På 90-tallet spilte Irons i M Butterfly, en film om homofil kjærlighet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Rasende etter homokommentarer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer