Jeremy Clakson har fått sparken

- Det er ikke en beslutning som er fattet med letthet.

MISTER JOBBEN: Over en million mennesker har signert en underskriftskampanje til fordel for den konservative tv-profilen Jeremy Clarkson.  Foto: All Over Press
MISTER JOBBEN: Over en million mennesker har signert en underskriftskampanje til fordel for den konservative tv-profilen Jeremy Clarkson. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av denne måneden ble det kjent at «Top Gear»-stjernen Jeremy Clarkson (54) hadde blitt suspendert fra programleder-jobben etter at han verbalt og fysisk angrep en av showets produsenter.

- Osisin Tymon dro selv til sykehuset etter at han ble utsatt for et uprovosert fysisk og verbalt angrep som resulterte i en hevelse og blødning fra leppen, skriver BBC.com.

Hendelsen, som fant sted på Yorkshire hotel, skal ha blitt utløst fordi det ikke ble servert varm mat på settet etter en dags filming.

Nå melder BBC, som sender programmet, at den folkekjære programlederens kontrakt med TV-kanalen ikke vil bli fornyet.

- Det er ikke en beslutning som er fattet med letthet, men etter nøye vurdering av fakta og etter personlige møter med både Jeremy og Oisin Tymon er det bestemt at kontrakten ikke vil bli fornyet, sier BBC-sjef Tony Hall i en pressmelding, iføllge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR: Jeremy Clarkson har gjort stor suksess med sitt program «Top Gear».  Foto: Stella Pictures
POPULÆR: Jeremy Clarkson har gjort stor suksess med sitt program «Top Gear». Foto: Stella Pictures Vis mer

- En linje har blitt tråkket over, og det kan ikke være et sett regler for noen, og et annet for andre, avhengig av status, PR eller kommersielle hensyn, står det videre.

Den populære TV-stjernen blir derimot neppe arbeidsledig lenge.

«Top Gear» er nemlig en av BBCs største suksesshistorier noensinne, generer 600 millioner kroner årlig og er solgt til 170 land verden rundt.  

LES OGSÅ: - Jeg la inn silikon for fire måneder siden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer