- Jenter elsker aldri å vise frem lårene

Dette mener Jennifer Lawrence om premiere-kjolen sin.

SEOGHØR.NO: Forrige uke dukket «Hunger Games: Catching Fire»-stjernen Jennifer Lawrence (23) opp på filmens L.A.-premiere iført en oppsiktsvekkende kjole fra Christian Dior.

Seoghør.nos lesere var delt i sine meninger om kjolen, som var laget i et gjennomskinnelig stoff som viste 23-åringens lange ben.

Og Oscar-vinneren selv hadde også et noe ambivalent forhold til designerkjolen.'

- Jeg tror at hver gang en jente må vise frem lårene sine, vil det aldri være hennes favoritt-look, uttalte Lawrence da hun gjestet «Good Morning America», ifølge Fishwrapper.

«Winter's Bone»-skuespilleren, som har uttalt seg kritisk om slankepresset i Hollywood, avslørte at selv ikke hun følte seg helt komfortabel i antrekket.

- Jeg elsket den, jeg elsket kjolen - hvis bare noen andre hadde hatt den på seg. Det er vanskelig for enhver kvinne å se på et bilde av seg selv og like det, innrømmet hun.

Nettstedet Fishwrapper reagerer på skjønnhetens ferske uttalelse, som de mener bryter med stjernens avslappede «gi f**n»-holdning.

- NEI! Jennifer Lawrence, som den kuleste personen i verden, er det meningen at du skal ha litt selvtillit her! Særlig når du var så, så fin i den kjolen, skrives det skuffet på nettsiden.

LES OGSÅ: Jennifer nær kjoleglipp