- Jentene vil veldig gjerne feriere med meg

Men hvorfor de tre voksne døtrene fortsatt gjerne vil dra sommerferie med far, er Tore Strømøy usikker på.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den siste uken i juli har Tore Strømøy (55) vært å se som «Sommeråpent»-programleder sammen med Haddy N'Jie (36).

I NRK-sukessen har den populære programlederen seilt langs kysten fra Rogaland til Agder-fylkene, men når «Tore på sporet»-stjernen selv skal på ferie, liker han å kombinere norges- og utenlandsreiser.

Tore Strømøy har blant annet feriert med sine tre voksne døtre Sandra (22), Mia (24) og Jannicke (27) i Spania flere ganger.

Til Seoghør.no forteller 55-åringen at utenlandsferie med pappa fortsatt er aktuelt for dem.

- Jentene vil nok veldig gjerne feriere med meg. Vi har pleid å ta oss noen turer til Spania, og da vil de være med, sier han humørfylt.

Saken fortsetter under bildet.

Oppfører seg ordentlig

Sommeren 2013 fortalte han til Dagbladet at farsrollen skremte ham i begynnelsen, men at han siden har omfavnet livet med de tre døtrene.

Overfor Seoghør.no prøver Tore Strømøy å forklare hva som gjør at barna stadig setter pris på familieferiene:

- Hvorfor, det vet ikke jeg. Men det kan vel hende at jeg har oppført meg ordentlig da, og at det er derfor de vil være med. Men de syns det er veldig okei, og det syns jeg óg, så du skal ikke se bort ifra at det blir det i år óg, legger han til med et smil.

Da Tore Strømøy selv vokste opp, var det ikke vanlig at foreldrene tok familien med på utenlandsferie. I barndommen forløp trønderens sommerferier hjemme på Frøya.

REISEGLAD: Tore Strømøy har reist verden rundt med «Tore på sporet»-serien, men er også glad i å reise privat. Han sier til Seoghør.no at de voksne døtrene hans fortsatt liker å reise på ferie med ham. Her er han fotografert i 2005. Foto: Arve Henriksen/ NTB Scanpix
REISEGLAD: Tore Strømøy har reist verden rundt med «Tore på sporet»-serien, men er også glad i å reise privat. Han sier til Seoghør.no at de voksne døtrene hans fortsatt liker å reise på ferie med ham. Her er han fotografert i 2005. Foto: Arve Henriksen/ NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har ikke noe spesielt sommerminne fra den gang, siden vi aldri var på noen feire. Når vi kom hjem fra skolen siste skoledag så ble vi sluppet ut, og så kom mora mi på trappa og plystra oss inn til høsten. Så det var det, har Strømøy tidligere fortalt til Seoghør.no.

«Sommeråpent» startet 21. juni - med Ingrid Gjessing Linhave og Kåre Magnus Bergh som programledere.

Disse leder «Sommeråpent» på NRK i år:

- Kåre Magnus Bergh og Ingrid Gjessing Linhave (Vadsø - Harstad)
- Ingerid Stenvold og Ronny Brede Aase (Narvik - Vega)
- Nadia Hasnaoui og Atle Pettersen (Brekstad - Ulsteinvik)
- Atle Bjurstrøm og Ida Nysæther Rasch (Florø - Os)
- Carina Olset og Tarjei Strøm (Odda - Haugesund)
- Haddy N’Jie og Tore Strømøy (Utsira - Farsund, 28. juli - 1. august)
- Dan Børge Akerø og Jeannette Platou (Mandal - Larvik, 4. august - 8. august)
- Marte Stokstad og Anne Rimmen (Horten - Oslo, 11. august - 15. august)

LES OGSÅ: Vil ikke flytte sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer