MOBBEHELVETE: Da Jennifer Lawrence var yngre opplevde hun en tid med mye mobbing. Det innfelte bildet er fra 2007. Foto: All Over Press
MOBBEHELVETE: Da Jennifer Lawrence var yngre opplevde hun en tid med mye mobbing. Det innfelte bildet er fra 2007. Foto: All Over PressVis mer

- Jentene var slemme mot meg

Oscar-vinneren Jennifer Lawrence avslørte dyster hemmelighet fra barndommen.

SEOGHØR.NO: I februar vant Jennifer Lawrence (22) Oscar for beste kvinnelige hovedrolle i filmen «Silver Linings Playbook». Fra å være et mobbeoffer i skoletiden, har hun gått til å være en av Hollywoods mest populære skuespillere.

Men tiden i skolen var tung, og 22-åringen hadde få venner.

- Jeg byttet skoler mye da jeg var i grunnskolen, fordi jentene var slemme mot meg. Det gikk litt bedre på ungdomsskolen, for da gjorde jeg det greit, sier hun til The Sun.

Men én episode husker Lawrence veldig godt.

- En jente ga meg en bunke med invitasjoner til bursdagen hennes. Jeg var ikke invitert, men hun ba meg om å dele dem ut til de andre jentene. Jeg festet en snørrklyse på dem og kastet bunken i søpla.

Til barn og ungdom som blir mobbet har hun følgende råd:

- Ikke bry dere om de som er ondskapsfulle. Det kan være et godt motto, for før eller siden møter man på noen sånne mennesker.

LES OGSÅ: Fuktig feiring for Hollywood-yndlingen