MOBBESKANDALE: "Paradise Hotel"-deltageren Lene Sortevik (t.v.) fikk TV-seerne på nakken da hun i årets norske utgave av reality-serien mobbet kalte konkurrenten Margrethe Storlid for blant annet "pedohore" foran kamera. Foto: TV3
MOBBESKANDALE: "Paradise Hotel"-deltageren Lene Sortevik (t.v.) fikk TV-seerne på nakken da hun i årets norske utgave av reality-serien mobbet kalte konkurrenten Margrethe Storlid for blant annet "pedohore" foran kamera. Foto: TV3Vis mer

Jentene strømmer til Paradise

Fjorårets skandaler har ikke lagt noen demper på søknadsbunken.

SEHER.NO: Norske ungdommer ser ikke ut å ha mistet lysten på et opphold i "Paradise Hotel". til tross for at årets sesong inneholdt alt fra kjærlighetsdrama mellom eks-samboere, jentesex foran kamera og mobbing av deltageren Margrethe Storlid.

Ifølge TV3 har det hittil kommet inn over 3000 søknader om å få bli en av de utvalgte deltagerne, og av disse er et klart flertall fra norske jenter.

Også i fjor strømmet det inn en overvekt av søknader fra jenter til "Paradise Hotel"-produsentene.

- Det har kommet en jevn strøm helt siden den forrige sesongen sluttet, men fikk en klar boost etter at vi slapp nyheten om at det blir en ny sesong.  Jeg har ingen god forklaring på hvorfor det appellerer sånn til jentene, men det er veldig hyggelig, sier Øyvind Skovli i TV3 til Seher.no.

Han understreker at det ennå ikke er for sent for både gutter og jenter å melde seg på.

- Nå håper vi at etternølerne får bestemt seg. De bør sende inn iløpet av neste uke for å ha størst mulig sjanse til å komme med.

Innspillingen vil som i fjor foregå i Mexico i januar, og Triana Iglesias (27) skal igjen være programleder.

I tillegg til de innsendte søknadene, leter TV-produsentene også selv etter deltakere, som kan bli nye Paradise-favoritter.

Skovli hinter blant om at det også igjen kan bli aktuelt å hente inn noen av deltagerenes tidligere kjærester eller samboere.

- Vi har ikke bestemt noe enda, men det er ikke tvil om at det byr på gode historier, sier han til Seher.no.

Her kan du søke om å bli deltaker i "Paradise Hotel" (ekstern lenke)

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767. 
LES OGSÅ: Paradise-Petter ble truet med juling