- Jentene reagerte med skrekk

Marius måtte snakke svært nedsettende om Marte foran øynene hennes i «Paradise Hotel».

LIKTE IKKE OPPGAVEN: Marius Gamst Helgesen sier han syntes det var vanskelig å snakke nedsettende om partneren Marte foran de andre deltagerne. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
LIKTE IKKE OPPGAVEN: Marius Gamst Helgesen sier han syntes det var vanskelig å snakke nedsettende om partneren Marte foran de andre deltagerne. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer

SEOGHØR.NO: I torsdagens episode av «Paradise Hotel» tror ikke Simone Boyle (20) og Maria Sundby (25) sine egne øyne når spillmester-muldvarp Marius Gamst Helgesen (24) skjeller ut partneren Marte.

- Jeg velger en av dere to, for Marte eier jo ikke personlighet. Jeg har prøvd å prate med henne, men hun sier ingenting. Det er jo drittkjedelig. Jeg trodde jeg kunne bruke henne som en brikke, flytte henne litt rundt, men det funker ikke. Så Marte kommer jeg til å sende på huet og ræva ut i kveld, sier Gamst Helgesen til Simone og Maria, mens Marte sitter én meter unna.

Det var det verste deltageren måtte gjøre i løpet av oppholdet på «Paradise Hotel».

- Det flaueste jeg måtte gjøre var å snakke stygt om partneren min, Marte, foran de andre ekte deltagerne. Det syntes jeg var vanskelig, sier Gamst Helgesen til Seoghør.no.

Marte, som spilles av Kerly Skaret (22), holdt seg helt rolig da det skjedde, men reaksjonen til Maria og Simone er fantastisk.

- Marte tok det bra, siden det stod i manus, og hun var klar over det. Men de andre jentene reagerte med latter og skrekk, sier han.

- Hun står jo rett der! utbryter Simone og peker på Marte.

Se klippet øverst i saken!

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: - Det absolutt flaueste jeg har gjort

Har du gått glipp av vår første «Paradise Hotel»-sending, kan du se den i sin helhet her: