LYKKELIGE: Kjærligheten blomstrer for Lindsay Lohan og Samantha Ronson. Foto: All Over Press
LYKKELIGE: Kjærligheten blomstrer for Lindsay Lohan og Samantha Ronson. Foto: All Over PressVis mer

Jentene møtte svigermor

Det lesbiske paret Lindsay og Sam mener alvor.

LOS ANGELES (Seher.no): Det lesbiske kjæresteparet Lindsay Lohan (22) og Samantha Ronson (31) ser ut til å mene alvor.

Nå har turtelduene nemlig introdusert mødrene sine for hverandre, skriver OK! Magazine.

De fire jentene var 24. august å se på restauranten "Bar Pitti" i West Village i New York. Her spiste de olivner og dyppet ferskt brød i olivenolje, mens praten gikk livlig i vei.

- De satt hele tiden og lo, og det så ut som om de kom veldig godt overens. Samantha og Dina satt ved siden av hverandre og sladret helt sikkert om et eller annet, forteller et øyenvitne til bladet.

Samantha har flere ganger truffet Lindsays mor, Dina (45), som skal være svært begeistret for datterens dj-kjæreste, og Lindsay har også møtt Sams familie gjentatte ganger. Men denne kvelden var første gang Dina fikk møte LiLos svigermor, den britiske sosietetskvinnen Ann Dexter-Jones, og jentene så virkelig ut til å trives i hverandres selskap.

Den eneste personen som er i mot det lesbiske forholdet er Lindsays far, Michael Lohan (48), men far og datter har lenge hatt et anstrengt forhold så det spørs om "Mean Girls"-stjernen i det hele tatt bryr seg om hans mening.

LES OGSÅ: Lindsay mistet farfaren

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.