- Jentene mine er en gave fra Gud

Tidligere Norway Cup-general Frode Kyvåg er evig takknemlig for tvillingdøtrene sine.

STOLT PAPPA: Helt siden de var to never store har tvillingdøtrene Rikke (t.v.) og Selma vært med på Norway Cup. I år jobbet de som servitører i bespisningen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STOLT PAPPA: Helt siden de var to never store har tvillingdøtrene Rikke (t.v.) og Selma vært med på Norway Cup. I år jobbet de som servitører i bespisningen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
MÅLRETTET: Frode Kyvåg er ikke den som ligger på latsiden. Men her hviler han ut i noen sekunder – til ære for fotografen. Foto: Espen Solli / Se og Hør
MÅLRETTET: Frode Kyvåg er ikke den som ligger på latsiden. Men her hviler han ut i noen sekunder – til ære for fotografen. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: I hele 43 år har Frode Kyvåg (69) levd og åndet for en av verdens største fotballturneringer. Målrettet og entusiastisk har han som Norway Cup-general sørget for at titusenvis av ivrige jenter og gutter har fått sin fotballdrøm oppfylt.

Men nå er det slutt, og fremover skal han bruke tiden sin på familien.

Kyvåg ble pappa for første gang som 55-åring, da Rikke (14) og Selma (14) kom til verden.

– Tvillingjentene mine er en gave fra Gud – rett og slett. Jeg elsker dem over alt på jord, sier han til Se og Hør.

Idrettslederen innrømmer også at han nok var litt stor i kjeften da han gikk ut i pressen før fødselen og sa at han skulle bli verdens beste pappa.

Saken fortsetter under bildet.

– Men jeg tror jaggu meg jeg har klart å innfri mine løfter. Det er jo ingen tvil om at livserfaring, bedre økonomi og ferdig utdannelse gir rom for mer kjærlighet, smiler Kyvåg stolt.

– Jeg føler meg veldig privilegert som har vært så heldig å få jenter som dem, legger han til og klemmer hardt rundt Rikke og Selma.

Det er ingen tvil om at 69-åringen har et godt forhold til tvillingene, som beskriver han som «verdens snilleste, mest tålmodige og beste pappa».

– Det er godt å se at det ikke bare er vi som er veldig glad i ham, sier de to jentene som bare var noen måneder gamle da de debuterte i Norway Cup på Ekebergsletta – i barnevogn.

LES OGSÅ: Lykken er å være tvilling

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer