GODE VENNER: Didrik Solli-Tangen og Alexander Rybak beviste nok en gang at de er gode venner da de torsdag sang duett på Ballroom i Oslo.  Foto: Scanpix
GODE VENNER: Didrik Solli-Tangen og Alexander Rybak beviste nok en gang at de er gode venner da de torsdag sang duett på Ballroom i Oslo. Foto: ScanpixVis mer

- Jentene liker begge deler

Didrik Solli-Tangen er forvirret før MGP-finalen. Se video!

Se Didrik synge og snakke om sin engelskuttale nederst i saken!

SEHER.NO: Norges MGP-håp Didrik Solli-Tangen (22) underholdt torsdag kveld for internasjonale gjester under et Eurovision-arrangement til ære for norsk næringsliv på Ballroom i Oslo.

Grenlandsgutten sang duetter med både Maria Haukaas Storeng og Alexander Rybak, og da teknikken sviktet mellom en av låtene kom også MGP-general Per Sundnes ut på scenen for å forhindre full stans og pinlig stillhet under konserten.

Sundnes benyttet anledningen til å slå av en prat med det unge operatalentet, og på grunn av de mange internasjonale gjestene måtte samtalen foregå på engelsk.

- Du vet, nå må du vende deg til å snakke engelsk. Og du vet vel forskjellen på «hard og «heart"?Spurte Per Sundnes og siktet til vinterens store «snakkis».


Solli-Tangens engelskuttale førte nemlig til ufrivillig komikk da mange syntes det hørtes ut som om han sang «My Hard Is Yours» istedenfor «My Heart Is Yours», noe som kan oppfattes som en liten grovis.

- Ja, jeg vet forskjellen. Men jentene pleier å like begge deler, så jeg er litt forvirret. Hva burde jeg synge? Sa Didrik Solli-Tangen fra scenen.

Men Per Sundnes har en klar formening om hvilken uttaleform han mener Didrik bør gå for på Telenor Arena 29. mai.

- Jeg synes det er mye morsomere med «hard», sier Per Sundnes.

- Ja ja, vi får se, svarte Didrik, som nå er inne i intense øvelser før den store MGP-finalen.

- Jeg har forberedt meg mye. Vi har hatt noen øvelser med bare meg og produsenten min der vi har øvd på å bruke «in ear». Og i dag har vi hatt vår andre øvelse med koristene, uttalte Didrik.

Takket være Didriks gode venn Alexander Rybaks Eurovision-seier i Moskva i fjor slipper Norge å kvalifisere seg til finalen. Didrik er dermed en av de fem heldige som er garantert plass i Europas største musikkonkurranse.

- Jeg kan bare si at det kommer til å bli fantastisk. Det blir fantastisk. Det kommer til å bli flott, sier Didrik om egen opptreden på Telenor Arena.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

Se Didrik opptre og snakke om engelskuttalen her:[obj:media:8622]