TOK AFFÆRE: - Når det smaker så vondt fra før, så hjelper det ikke med en stinkbombe ved siden av deg, forteller Vibeke Tonning om oppholdet på "Farmen"-gården. Her er alle årets deltagere avbildet. Foto: TV 2
TOK AFFÆRE: - Når det smaker så vondt fra før, så hjelper det ikke med en stinkbombe ved siden av deg, forteller Vibeke Tonning om oppholdet på "Farmen"-gården. Her er alle årets deltagere avbildet. Foto: TV 2 Vis mer

Jentene flyktet fra Farmen-kollega

Slik får du garantert ikke se Farmen-jentene denne våren. Se video!

Publisert
Se videointervjuet med tre av "Farmen"-jentene på massasje nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag 1. mars, er det klart for en av de store - kanskje den aller største - TV 2-satsningen i vår. Da braker det nemlig løs med en ny runde av "Farmen", der en stor gjeng deltagere skal forsøke å overleve lengst mulig på en gård på Tranøya, ytterst i Trondheimsfjorden.

Innspillingen er ferdig for lengst. Men du må smøre deg med tålmodighet før du får vite hvem som stikker av med seieren ï det populære programmet.

En ting som derimot er sikkert, er at de tre jentene Tone Gudrun Fjalestad (31), Bente Skancke (22) og Vibeke Tonning (26) koste seg glugg ihjel da Seher.no inviterte dem med på en ganske så langvarig massasje og spa på "Arena Spa/Alles Beauty" på Telenor Arena i Bærum.

For dette var noe helt, helt annet enn de tre jentene var vant med i "Farmen"...

- Jeg savnet spa opptil flere ganger. Jeg lå nede ved havet, ved svaberget, for meg selv flere ganger, men man skulle kanskje hatt noen flere pusterom til å få samlet tankene litt. Akkurat det var det ikke så god tid til der inne, sier Tone Gudrun til Seher.no midt under massasjen.

Endelig er altså det hygieniske på topp. Slik var det ikke på gården på Tranøya. Der var det nemlig en skitten, luktende og med det lite tiltalende konkurrent, som provoserte jentene.

- Det var noen som luktet verre enn andre, for å være helt ærlig. Noen av gutta kommanderte vi til å bade etter hvert - for de tok det ikke så nøye i starten. Men selv var jeg veldig opptatt av personlig hygiene, jeg kokte vann til meg selv hver morgen før de andre hadde stått opp, forteller Tone, som til slutt måtte ta affære.

- Jeg måtte tvinge en av guttene til å bade. Vi hadde firemannssenger, og jeg orket ikke sove ved siden av ham. Han måtte rett og slett bade. Og det gjorde han også, ellers måtte han ha flyttet.

Bente og Vibeke skjønner godt hva venninnen mener. Selv tenkte de akkurat det samme.

- Uten å nevne navn, så var det nok én som ikke luktet så utrolig godt. Derfor prøvde jeg å være først nede ved frokostbordet for å sette meg på andre enden, slik at jeg fikk berget det lille av mat som var igjen. Når det smaker så vondt fra før, så hjelper det ikke med en stinkbombe ved siden av deg, forteller Vibeke til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Otto tilbake på skjermen

Se videointervjuet med tre av "Farmen"-jentene på massasje her:
[obj:media:8381]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer