- Jentene er litt mer keen nå

Paradise-nykommeren merker at jentene har blitt mer interessert.

MER OPPMERKSOMHET: «Paradise Hotel»-nykommer Patrick Nygård hevder han har fått mye oppmerksomhet fra det motsatte kjønn etter at realityserien på TV. Foto: Anders Myhren, Seher.no
MER OPPMERKSOMHET: «Paradise Hotel»-nykommer Patrick Nygård hevder han har fått mye oppmerksomhet fra det motsatte kjønn etter at realityserien på TV. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: «Paradise Hotel»-nykommeren Patrick Nygård har denne uken fått mye oppmerksomhet på TV, etter at han ved hjelp av en fredning var med å sende Petter Holmbakken hjem fra skandale-hotellet i Mexico.

Men allerde før han gjorde sitt inntog i TV3s realityserie, avslører den single 22-åringen at Paradise-stempelet også har ført til mye oppmerksomhet her hjemme - spesielt fra det motsatte kjønn.

- Jenter som jeg har vært interessert i før, er plutselig litt keene på meg nå. Det har også vært mye kontakt på Facebook, da han tirsdag testet Paradise-kollegaens Fabian Naarstads drinker for Seher.no.

Nygård - som torsdag fikk Stavanger-jenta Caroline Knutsen som ny romkamerat i «Paradise Hotel», innrømmer at han flere ganger har blitt fristet til å takke ja til romanse-tilbudene, men hevder han er åpen for legge singellivet bak seg og satse på en kjæreste.
 
Foreløpig prioriterer han imidlertid festing med de andre «Paradise Hotel»-deltakerne framfor letingen etter den rette.

- Jeg har vært ute nesten hver dag i det siste, og nå står russetiden for døren, hvor jeg og flere av deltakerne er blitt invitert til å feste på noen av russebussene i Oslo-området. Av og til rekker jeg knapt hjemom for å dusje, sier han og ler.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette har skaffet meg mange damer