I NORGE: «Twilight»-stjernen Alex Meraz var i Norge i anledning før-premieren på «Twilight Eclipse» på Akershus festning tirsdag kveld.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
I NORGE: «Twilight»-stjernen Alex Meraz var i Norge i anledning før-premieren på «Twilight Eclipse» på Akershus festning tirsdag kveld. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Jentene ber meg ta av meg skjorta

«Twilight»-stjernen får sprø henvendelser fra fansen. Se video!

Se videointervju med «Twilight»-stjernen Alex Meraz nederst i saken! 


SEHER.NO:  Onsdag er det Norgespremiere på den etterlengtede tredje filmen i Twilight-sagaen - «Twilight: Eclipse». Og tirsdag kveld ble det avholdt en storslagen før-premiere på Akershus festning, hvor flere tusen norske fans deltok.

Til de fremmøttes store glede, hadde Nordisk Filmdistrubusjon også klart å hente inn en av stjernene fra film-serien for å delta på filmfesten.

25 år gamle Alex Meraz, som spiller Quiluete-varulven Paul fra «the wolf pack» i «Twilight»-filmene, har rukket å bli et stort tenåringsidol og ettertraktet skuespiller, til tross for at han «bare» har medvirket i de siste to filmene.


Og selv om unggutten spiller en ganske liten rolle, har han fått enormt med oppmerksomhet de siste månedene.

- Jeg forventet ikke at det skulle bli så stort som det faktisk har blitt. Jeg forventet ikke at det skulle gi meg fantastiske jobber, fantastiske muligheter. Det er ganske sprøtt. Dersom jeg hadde hatt en slik rolle i en hvilken som helst annen film, ville jeg ikke fått de samme mulighetene som jeg har fått nå, sier han til Seher.no på Ekeberg restauranten tirsdag.

Rollen som varulv innebar at Alex og de andre «wolf pack»-gutta måtte gå i bar overkropp store deler av innspillingtiden - noe 25-åringen innrømmer at var utrolig kaldt.

Det at han viser seg lettkledd på film, har imidlertid ikke gjort han mindre populær blant fansen.

- Det er helt villt. Når jeg møter fansen skriker de alltid at jeg må ta av meg skjorta. Hvis jeg hadde skreket det til en jente hadde jeg sikkert blitt arrestert, eller slått ned. De forventer faktisk at jeg skal dukke opp i barings. Ofte sier de også at jeg ser så annerledes ut i virkeligheten enn på film, og da ler jeg, for jeg ser jo annerledes ut, med klær på, humrer han.

I likhet med hovedrolleinnehaver Taylor Lautner (18), som måtte legge på seg over 13 kilo for rollen som varulven Jacob Black, måtte også Alex trene seg opp til «Twilight»-filmene.

Og når de til høsten setter i gang med innspillingen av den fjerde filmen i serien, «Twilight: Breaking Dawn»,  må han nok en gang tilbake i treningsstudio for å «bøffe seg opp».

- Jeg er naturlig veldig tynn, så for «Twilight»-filmene har jeg måttet bøffe meg opp skikkelig. Jeg la på meg masse. Jeg er ganske tynn akkurat nå og har ikke trent de siste seks månedene, men når vi setter i gang med den fjerde filmen må jeg tilbake i treningsstudio, og det gleder jeg meg ikke til. Jeg må si at jeg virkelig har begynt å skjønne hva kvinner i denne bransjen må gjennom. Det er så mye press på hvordan man ser ut og at man er i god fysisk form, så jeg setter virkelig pris på kvinner og det de må gjøre, smiler han.

«Twilight: Eclipse» har Norgespremiere 30. juni!

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg levde fra hånd til munn

Se videointervju med «Twilight»-stjernen Alex Meraz nedenfor: [obj:media:8757]