- Jenta slo meg i magen. Så sparket den ene gutten meg

Artist Eva Weel Skram åpner seg om de ukjente ungdomsårene i Sogndal.

ÅPENHJERTIG: Eva Weel Skram snakker ut om sin vonde ungdomstid i et nytt intervju med Dagbladet Magasinet.  Foto: NTB scanpix
ÅPENHJERTIG: Eva Weel Skram snakker ut om sin vonde ungdomstid i et nytt intervju med Dagbladet Magasinet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artist Eva Weel Skram (30) er i disse dager aktuell i det populære TV2-programmet «Hver gang vi møtes».

«Traces of You»-sangeren har imidlertid vært i rampelyset lenge før dette. Det var nemlig da hun deltok i «Idol» i 2005 Eva ble et kjent ansikt. 

I et nytt intervju med Dagbladet Magasinet snakker gullstrupen ut om en mindre kjent side av hennes liv, nemlig om ungdomstiden i Sogndal. Hun forteller blant annet om å bli frosset ut og banket opp på skolen.

- Jeg kom ned fra gymtimen en gang. Ned trappa, på vei ned til garderoben, i en liten trang gang sto de der. To gutter og hun ene jenta. Klare til å angripe meg. Jenta slo meg, i magen. Så sparket den ene gutten meg, forteller hun åpenhjertig til bladet.

Saken fortsetter under bildet

STARTET I IDOL: Eva Weel Skram var med i Idol i 2005. Her sammen med Tone Damli (t.v).  Foto: NTB scanpix
STARTET I IDOL: Eva Weel Skram var med i Idol i 2005. Her sammen med Tone Damli (t.v). Foto: NTB scanpix Vis mer

Sangstjernen opplevde å invitere til bursdag uten at gjestene dukket opp og å få stygge kommentarer som gikk på utseendet hennes.

- Jeg passet ikke helt inn med de andre. Med de jentene der. Fikk ikke akkurat følelsen av å bli akseptert. Jentene gikk i flokk. Jenter er slemme mot hverandre. I oppveksten er du enten inne eller ute. Velger du å dilte etter eller gå for deg selv? Så da gikk jeg for meg selv, innrømmer 30-åringen til Dagbladet Magasinet.

Saken fortsetter under bildet

AKTUELL: Eva Weel Skram er blant årets deltagere i «Hver gang vi møtes». Her sammen med Admiral P, Jørn Hoel, Unni Wilhelmsen, Wenche Myhre, Ivar "Ravi" Christian Johansen og Henning Kvitnes.  Foto: Tor Lindseth
AKTUELL: Eva Weel Skram er blant årets deltagere i «Hver gang vi møtes». Her sammen med Admiral P, Jørn Hoel, Unni Wilhelmsen, Wenche Myhre, Ivar "Ravi" Christian Johansen og Henning Kvitnes. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Ble mamma i januar

Den vonde tiden er nå bare et kapittel i livet til musikeren. Siden «Idol»-deltagelsen for 15 år siden, har hun gjort stor suksess med musikkduoen «Eva & the Heartmaker» sammen med ektemannen Thomas Stenersen.

I januar ble ekteparet, som giftet seg i 2008, foreldre for første gang til en liten gutt. Det var den nybakte moren som selv avslørte babynyheten på sin Instagramkonto.

- Det blei eit MÅNDAGSBARN! Han heter William, er såklart superkul, og vi er OVERLYKKELIGE, skrev Weel Skram til et søtt babybilde av den nyfødte.

Selv om ekteparet og musikkduoen nå begynner en ny hverdag som foreldre, er Eva og Thomas godt vant til å samarbeide. 

- Vi har det jo helt perfekt. Vi får være sammen hele tiden og reise rundt og spille og finne på ting. Samtidig startet vi med Eva and the Heartmaker med en gang vi ble kjent med hverandre, og da ble vi sammen også, sa Eva Weel Skram til Seoghør.no i 2012 om det å jobbe med ektemannen.

NYBAKTE FORELDRE: Eva Weel Skram og Thomas Stenersen giftet seg i 2008 og i år fikk de en sønn sammen.  Foto: Tore Skaar
NYBAKTE FORELDRE: Eva Weel Skram og Thomas Stenersen giftet seg i 2008 og i år fikk de en sønn sammen. Foto: Tore Skaar Vis mer

LES OGSÅ: Eva Weel Skram er blitt mamma 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer