Jenta i reklamen er hans forlovede

Men Karpe Diem-Magdi vil ikke si noe om det...

GJENBRUK: Mens Chirag Patel panter bokser i forgrunnen, flørter Karpe Diem-makker Magdi Ytreeide Abdelmagui med sin virkelige forlovede i bakgrunnen. Foto: Faksimile fra reklamefilmen
GJENBRUK: Mens Chirag Patel panter bokser i forgrunnen, flørter Karpe Diem-makker Magdi Ytreeide Abdelmagui med sin virkelige forlovede i bakgrunnen. Foto: Faksimile fra reklamefilmen Vis mer
SEHER.NO: Karpe Diems Magdi Ytreeide Abdelmagui (26) har tidligere avslørt at han har fridd og fått ja, men det du nok ikke visste er at jenta som er med i gruppas nye pantereklame er hans forlovede.

I reklamen som går sin seiersgang på TV i sommer med refrenget «og så føles det, så føles det så bra», står en brunette i bakgrunnen med et barn på armen. Det er denne kvinnen som er Magdis forlovede, skriver VG. Men overfor VG vil ikke Magdi kommentere forlovedens deltakelse i reklamen, og han anmoder avisen om å ikke skrive navnet hennes også.

De to skal gifte seg neste sommer.

- Jeg hadde hørt om gledestårer før, men jeg hadde aldri vært borti det, men da hun sa ja var det litt fuktig i øyekroken, sa han da han fortalte om forlovelsen på «Senkveld» i april.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Det var ydmykende og degraderende