TAKKER LÆREREN: Stoltenberg takker Steinerskolelæreren Christian Smith for at han ga ham selvtillit og troen på seg selv. Foto: Per Ervland / Seher.no
TAKKER LÆREREN: Stoltenberg takker Steinerskolelæreren Christian Smith for at han ga ham selvtillit og troen på seg selv. Foto: Per Ervland / Seher.no Vis mer

Jens Stoltenberg ble ertet for vekta

- Jeg ble ertet fordi jeg var litt større, fetere eller tykkere enn de andre, sier statsminister Jens Stoltenberg.

Publisert
SEHER.NO: Flere av Norges fremste politikere har den siste tiden gått hardt ut mot mobbing i skolen, og nå avslører statsminister Jens Stoltenberg at også han har kjent på følelsen av å bli ertet i barndommen.

Statsministeren kom som guttunge til Norge etter noen år i gamle Juguslavia, og var en ensom liten gutt som slet med å snakke og forstå norsk. I tillegg var han større enn de andre, og slet med stamming, skriver VG.

- Når du da i tillegg er litt dårlig til å snakke og er litt større, fetere eller tykkere enn de andre, så ble jeg ertet for det. Jeg syntes det var plagsomt, forteller Stoltenberg til VG
.

Stasministeren vil imidlertid ikke kalle det mobbing, av respekt dor dem som virkelig har opplevd å bli mobbet.

Han forteller til VG at redningen på ertingen kom da han fikk en lærer som ga ham masse selvtillit, og sier til avisen at han etter hvert fikk seg venner i Norge da han begynte på Steinerskolen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ble mobbet hele tiden   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer