- Jens og jeg har mye til felles

Carl I. Hagen ikke i tvil om at han og Jens Stoltenberg ville vært fine svirebrødre.

BYR PÅ SEG SELV: I Dagbladets «Ikke ferdig snakka» forteller tidligere Frp-leder Carl I. Hagen humørfylt om sine «svireønsker» med Jens Stoltenberg. Her som gjest på talkshowet «Anne Kat.» vinteren 2013.  Foto: Stella Pictures
BYR PÅ SEG SELV: I Dagbladets «Ikke ferdig snakka» forteller tidligere Frp-leder Carl I. Hagen humørfylt om sine «svireønsker» med Jens Stoltenberg. Her som gjest på talkshowet «Anne Kat.» vinteren 2013. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Knapt halvannen uke før 17. mai fylte tidligere Frp-leder Carl I. Hagen 70 år - en jubileumsfeiring han omtaler som «helt strålende» overfor Dagbladet.

Den politiske ringreven, som i fjor høst svingte seg i «Skal vi danse», er klar for gjenvalg i neste års kommunevalg - og er ikke i tvil om hvem av sine politiske rivaler han helst skulle tilbragt en kveld sammen med privat.

- Stoltenberg. Jeg har mye mer til felles med ham (enn med Kjell Magne Bondevik, journ.anm.).

- Vi er lystige, muntre, liker et glass vin, vi kan spøke og ha det moro. Vi hadde hatt mye mer interessante samtaler, hevder Hagen i avisens spalte «Ikke ferdig snakka».

Også etter neste års kommunevalg håper 70-åringen på å skape mer festlig stemning i det politiske Norge, selv om Jens Stoltenberg (55) da befinner seg i Brussel som ny generalsekretær i NATO.

- Jeg ga meg jo allerede i 2009 fra Stortinget, men så synes jeg politikken ble så kjedelig når jeg ikke var med. Jeg savnet meg selv, sier Carl I. Hagen til Dagbladet - trolig med et glimt i øyet.

LES OGSÅ: - Flere som ikke blir lei seg når jeg dør

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer