- Jennys fall så ikke pent ut

Daniel Franck hoppet ved siden av Jenny Skavlan da hun landet på nakken.

SEOGHØR.NO: Daniel Franck (37) og Jenny Skavlan er til høsten klare med det nye programmet «Fritt fall» på TV-kanalen MAX, hvor de tester ut forskjellige halsbrekkende utfordringer.

Men selv om den tidligere snowboard-proffen Franck for det meste har storkost seg med å teste sine egne grenser, hevder han at han fikk en alvorlig støkk da programleder Jenny Skavlan landet på nakken under ett av opptakene.

Paret skulle prøve seg som stuntmenn i Los Angeles, da ulykken skjedde.

På grunn av en ukjent årsak ga ikke pappeskene Skavlan landet på etter som de skulle, og dermed måtte hun til sykehus med nakkesleng.

- Hun landet rett før meg, så jeg så ikke at hun landet, men jeg så opptakene etterpå, og det så ikke pent ut.


Etter ulykken fulgte Franck og hele produksjonsteamet med Jenny Skavlan til sykehus. Lettelsen var stor, da de fikk vite at skadene ikke var alvorlige.

- Jeg har hatt en del nakkeslenger selv. Så lenge man har følelse i fingertuppene er det et godt tegn. Jeg følte på meg at det ville gå bra, men man vet jo aldri, sier han.

Franck hevder hans kjæreste Ulrikke Døvigen - som han planlegger bryllup med i sommer - og resten av hans familie og venner ikke har forsøkt å hindre ham i å prøve seg på de vågale stuntene.

- Hos meg har det vært ganske rolig, men det er fordi de er vant til det.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Til sykehus etter dramatisk fall