- Jennys baby er en glede og en gave

Fredrik Skavlan ble sjarmert i senk da han møtte sin kjente nieses barn for første gang.

SEOGHØR.NO: 28. april ble designeren og TV-profilen Jenny Skavlan (29) mamma for første gang, da datteren Åse kom til verden.

En av dem som allerede har vært på besøk for å gratulere med familieforøkelsen, er hennes onkel Fredrik Skavlan (49).

«Skavlan»-programlederen sier til Seoghør.no at han ble svært lykkelig da han hørte om den gledelige nyheten og fikk møte Åse.

- Jeg har møtt Åse og det er utrolig hyggelig at hun er kommet til verden. Det må jeg bare si. Det er en glede og en gave!

Pappa til fem

Seoghør.no møtte Fredrik Skavlan da han ankom fredagens «Gullruten»-utdeling i Bergen.

SMÅBARNSFORELDRE: Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie ble i 2015 foreldre for andre gang sammen. Her er de i bryllupet til Jenny Skavlan og Thomas Gullestad. Foto: Andreas Fadum
SMÅBARNSFORELDRE: Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie ble i 2015 foreldre for andre gang sammen. Her er de i bryllupet til Jenny Skavlan og Thomas Gullestad. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Han vet godt hvordan det er å ha små barn i huset.

I 2015 ble han pappa for femte gang, da han og skuespiller Maria Bonnevie (42) fikk en liten gutt. Sønnen er deres andre barn sammen.

Til Seoghør.no legger ikke Fredrik skjul på at småbarnslivet legger begrensninger på hvor mye han får deltatt på «Gullruten»-festen.

Lange dager

- Jeg kan ikke feste hele natta for jeg er i en småbarnsrytme som gjør at jeg blir veldig trett veldig plutselig.

- Dagen begynner tidlig. Jeg er ikke her med unger, men døgnrytmen min er ødelagt. Jeg står masse opp om nettene hele tiden. Jeg er veldig trøtt nå.

Han gledet seg imidlertid over at «Skavlan» var blitt nominert i klassen «beste underholdningsprogram» - som de også vant.

- Jeg har veldig forventninger til prisen jeg skal dele ut, for det synes jeg er veldig gøy. Det andre er at vi er nominert som program og det er veldig hyggelig! Men jeg gleder meg aller mest til alt er ferdig, sa han med et smil til Seoghør.no.

Se kjendisene på den røde løperen under årets «Gullruten»:

LES OGSÅ: Jenny avslørte barn og babynavn