Jenny snur opp med på bryllupet - fester i kirken

Jenny Skavlan og «Fingern» gifter seg etter Melodi Grand Prix. Det blir alt annet enn et tradisjonelt bryllup…

VIES I DESIGNSENTER: Paret gifter seg langs Akerselvas bredd i Oslo. Paret har valgt en original vri og holder vielsen på Norsk Design- og Arkitektursenter (til høyre i bildet). Etterpå forflytter de seg til Kulturkirken Jakob (til venstre), der det er bryllupsfest.  Foto: Se og Hør
VIES I DESIGNSENTER: Paret gifter seg langs Akerselvas bredd i Oslo. Paret har valgt en original vri og holder vielsen på Norsk Design- og Arkitektursenter (til høyre i bildet). Etterpå forflytter de seg til Kulturkirken Jakob (til venstre), der det er bryllupsfest. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Programleder Jenny Skavlan (27) har de siste ukene vært travelt opptatt med MGP-forberedelser. I fritiden jobber hun intenst med bryllupsplanlegging.

Se og Hør Weekend kan denne uken avsløre at Jenny og samboeren Thomas «Fingern» Gullestad (33) gifter seg lørdag 26. april.Paret har vært sammen siden 2008 og forlovet seg for nesten nøyaktig to år siden.Paret planlegger et utradisjonelt bryllup i sentrum av Oslo. Vielsen vil være i en ombygd industrihall på Norsk Design- og Arkitektursenter ved Akerselva, skriver Se og Hør Weekend. Omringet av betong, glass og metall vil paret gi hverandre sitt «ja» foran av venner og familie.

Instagram. Hodekransen og buketten vil være perfekt å style brudekjolen med.- Pakke med vintageblomster på døra. Minner meg på en annen fest jeg har å arrangere, skrev hun som kommentar.

Frem til MGP-finalen er vel overstått på lørdag, ønsker Skavlan ikke å kommentere bryllupet.

– Jeg kommer ikke til å svare spørsmål om bryllupet nå. Jeg skal ha fokus på Grand Prix, og etter det skal jeg svare på alle sånne ting, sier Jenny til Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer