FÅR EN DATTER: På den internasjonale kvinnedagen valgte Jenny Skavlan og Thomas «Fingern» Gullestad å røpe kjønnet på sitt ufødte barn. Den lille er ventet i løpet av april. Foto: Andreas Fadum
FÅR EN DATTER: På den internasjonale kvinnedagen valgte Jenny Skavlan og Thomas «Fingern» Gullestad å røpe kjønnet på sitt ufødte barn. Den lille er ventet i løpet av april. Foto: Andreas FadumVis mer

Jenny Skavlan røpet babyens kjønn

Den høygravide TV-profilen og designeren benyttet kvinnedagen til noe helt spesielt.

SEOGHØR.NO: Det norske stjerneparet Jenny Skavlan (29) og Thomas «Fingern» Gullestad (35) blir foreldre for første gang denne våren.

Ekteparet har hittil holdt babyens kjønn hemmelig, men på selveste kvinnedagen den 8. mars valgte Jenny å røpe kjønnet.

- Jeg brygger på en splitter ny liten jente, annonserte den vordende moren i et blogginnlegg tirsdag. 

«Thomas og jeg skal ha en jente. Hun ligger inni magen min og aner ikke til hvem eller hvor hun skal. Da vi fikk beskjeden om at mikromennensket kroppen min jobber fulltid med å produsere, er en jente, var vi alle i ekstase. Besteforeldre, søsken, venner – lykkeønskningene om det fine, sterke kjønnet kom fra alle kanter» utdyper Jenny Skavlan i blogginnlegget.

I innlegget benytter Skavlan anledningen til å skrive om jenters stilling andre steder i verden, og hun presenterer gode råd fra ti kvinnelige forbilder - inkludert mamma og kunstner Janicke Ebbing. Jenny hadde moren med på laget da hun designet og sydde sin egen brudekjole til bryllupet med «Fingern» i 2014.

Få et gjensyn med bryllupet og Jenny Skavlans brudekjole i videoene nedenfor:

Siterte Beyoncé

At hun og ektemannen venter en liten datter, avslørte Jenny på Instagram så vel som på bloggen. Der delte designeren, skuespilleren og programlederen et bilde av seg selv, der hun holder rundt babymagen med den ene hånden og peker på magen med den andre.

Over Instagram-bildet ligger teksten «Who run the world?» - en tekstlinje fra Beyoncés (34) hitlåt fra 2011, «Run the World (Girls)».

En rekke av Skavlans Instagram-følgere har allerede uttrykt sin begeistring over nyheten, og flere gratulerer henne med kjønnet på den lille - eller med kvinnedagen.

Se musikkvideoen til Beyoncés «girl power»-låt nedenfor:

Fra kontor til barnerom

Den lille datteren til det profilerte paret er ventet i april. Forrige uke røpet Jenny Skavlan på bloggen sin at de er i ferd med å gjøre klart barnerommet, etter at gjenbruksforkjemperen flyttet «Sy om»-verkstedet sitt ut av hjemmet.

Selv om det selverklærte radarparet er i gang med å klargjøre leiligheten til det nye familiemedlemmets ankomst, har ikke det vært tilfelle hele tiden. På Costume Awards i slutten av januar, lettet Jenny på sløret om den forestående familieforøkelsen:

- Vi gleder oss helt enormt, men vi ligger litt bakpå når det gjelder praktiske ting og utstyr. Det er jo selvfølgelig vik­tig, så det er ikke det at vi igno­rerer det, fortalte Skavlan til Se og Hør den gang.

Se video av kjendisene på Costume Awards 2016 nedenfor:

I god form

Tidligere har Jenny, som stadig har all verdens jern i ilden, fortalt at formen har vært fin i løpet av svangerskapet. På Vixen Blog Awards i midten av januar strålte hun i et helhvitt antrekk:

- Det går kjempebra. Jeg vil anbefale dette. Det er helt topp! Det er selvfølgelig veldig individuelt, men jeg er i toppform og synes det er veldig stas og veldig hyggelig, understreket Jenny Skavlan overfor Seoghør.no.

Gjennom graviditeten har den populære 29-åringen delt innblikk i sine mange ulike aktiviteter på sosiale medier. På Instagram har hun deriblant vist frem babymagen på innspillingsettet til «Børning 2» - oppfølgeren til bilfilmen hun spilte i for et par år siden.

GLEDER SEG: Jenny Skavlan skriver på bloggen sin at hele familien var i ekstase da det ble klart at det ufødte barnet er en liten jente. Her er Skavlan på Vixen Blog Awards i januar. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
GLEDER SEG: Jenny Skavlan skriver på bloggen sin at hele familien var i ekstase da det ble klart at det ufødte barnet er en liten jente. Her er Skavlan på Vixen Blog Awards i januar. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Trond Giske avslørte terminen