Costume Awards 2017:

Jenny Skavlan på Costume Awards med «ukjent» modell-kusine

- Jeg føler at vi som ikke er så profilerte i familien prøver å holde oss litt «nedpå».

JOBBER SOM MODELL: Anna Skavlan kom sammen med kusinen sin, Jenny Skalvlan, til årets Costume Award 2017. Foto: Tor Lindseth
JOBBER SOM MODELL: Anna Skavlan kom sammen med kusinen sin, Jenny Skalvlan, til årets Costume Award 2017. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert

GAMLE LOGEN: I kveld var det duket for prisutdeling på Gamle Logen i Oslo, der Costume Awards gikk av stabelen.

Utdelinga, som arrangeres i regi av motebladet Costume, hyller alt fra motepersonligheter og klesmerker til skjønnhetsprodukter og butikker.

Selv om kjendisene var samlet for å dele ut priser, handlet kvelden vel så mye om antrekkene.

En av dem som troppet opp på den røde løperen i kveld, var Jenny Skavlan sammen med sin modell-kusine Anna Skavlan.

Saken fortsetter under bildet.

SØSKENBARN: Jenny Skavlan (t.v) og Anna Skavlan (t.h.) er kusiner, men ferdes likevel ikke så mye sammen av den grunn. Foto: Tor Lindseth
SØSKENBARN: Jenny Skavlan (t.v) og Anna Skavlan (t.h.) er kusiner, men ferdes likevel ikke så mye sammen av den grunn. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Overfor Dagbladet forklarte Jenny Skavlan at hun var både glad og stolt over å kunne dra på samme arrangement som sin kusine.

Det skjer nemlig ikke så ofte, da Anna Skavlan er opptatt med sin egen modellkarriere. Blant annet har hun prydet catwalken for Givenchy, sammen supermodeller som Kendall Jenner, og kjendiser som Kanye West og Julia Roberts på første rad.

- Selv om vi bor i samme by, så ferdes man ikke så veldig ofte sammen. Det har begrenset seg til julaften og bursdager, så det er jo veldig gøy å dra på ting som dette med familiemedlemmer, sier Jenny Skavlan.

Holder seg litt tilbake

TULLER: Kusinene ser ut til å ha det svært gøy sammen foran presseveggen på Costume Awards 2017. Foto: Tor Lindseth
TULLER: Kusinene ser ut til å ha det svært gøy sammen foran presseveggen på Costume Awards 2017. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Selv om Skavlan-familien er blitt et nokså fullpakket kjendis-familietre, kom Anna Skavlan ganske så filtrert ut av rampelyset.

- Er det mange som vet at dere to er kusiner?

- Det er ikke alle som vet det, sier Anna Skavlan.

- Jeg føler at vi som ikke er så profilerte i familien prøver å holde oss litt «nedpå», slik at det ikke skal bli så overveldende, sier hun og legger til at hun ble ganske så overveldet av pressen da hun kom tilbake fra New York etter moteoppvisningen.

- Men da er det jo godt å ha familiemedlemmer som Jenny til å hjelpe meg, sier modellen.

- Det er jo veldig tilfeldig. At Anna går den moteoppvisningen har jo ingenting med meg og gjøre. Jeg har ikke vært noe ledd i det på noen som helst måte, legger Jenny Skavlan til:

- Det er ikke sånn at vi sitter i familieråd og bestemmer hvem som er nestemann ut akkurat, sier Jenny lattermildt.

LES OGSÅ: Sophie Elise overrasket på den røde løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer