Jenny Skavlan kapret ny storjobb

Følger i fotsporene til Vendela Kirsebom og Agnes Kittelsen og blir smykkemodell for David-Andersen.

SMYKKR SEG: Jenny Skavlan har mange jern i ilden. Onsdag ble hun offentliggjort at hun er smykkekjeden David-Andersens nye ansikt utad.  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SMYKKR SEG: Jenny Skavlan har mange jern i ilden. Onsdag ble hun offentliggjort at hun er smykkekjeden David-Andersens nye ansikt utad. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Jenny Skavlan (27) er en særdeles travel dame. Etter å ha giftet seg og designet sin egen bikinikolleksjon på en drøy måned, ble hun onsdag lansert som det nye ansiktet utad for gullsmedkjeden David-Andersen.

Melodi Grand Prix-programlederen avslørte selv nyheten på Instagram, der hun la ut et bilde av seg som smykkemodell.

– Vi har som mål og skape begeistring i alle våre aktiviteter og samtidig være trendy og spektakulære. Jenny representerer alt dette og vil med sin stilsikre framtoning bli en fantastisk bærer av vårt budskap, sier administrerende direktør Finn Martinsen på David-Andersens nettside.

Det er bare noen under siden Jenny dukket opp med smykker til over 45 000 kroner under bikinivisningen på Tjuvholmen i Oslo.

Seoghør.no dristet seg til å spørre om det var morgengaven fra ektemannen.

GULLSMYKKER: Jenny Skavlan viste fram et nytt smykkesett fra Ole Lynggaard da hun presenterte sin bikinikolleksjon for Porto Brazil.  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
GULLSMYKKER: Jenny Skavlan viste fram et nytt smykkesett fra Ole Lynggaard da hun presenterte sin bikinikolleksjon for Porto Brazil. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

– Nei, det er ikke morgengaven. Disse er lånt fra David-Andersen. Er de ikke fine? spurte Jenny og viste fram kjedet og øredobbene fra den danske designeren Ole Lynggaard.Skavlan følger i fotsporene til skuespiller Agnes Kittelsen, som ble lansert som David-Andersens ambassadør i november 2012. Før dette har både bloggeren Camilla Pihl og modellen Vendela Kirsebom frontet samme butikkjede.

Modelloppdraget er bare den siste i en lang rekke jobber for Jenny Skavlan. Nylig innrømmet hun til Se og Hør at hun er redd for å bli overarbeidet.

Nærmer seg en grense

I tillegg til å lansere sin egen nett-TV-kanal, pendler hun til Sverige for å spille inn andre sesong av TV-serien «Halvvägs til himmelen».

- Det er 16-timersdager. Jeg reiser til og fra Sverige, og det tar mye tid. Jeg jobber alt, altfor mange timer i døgnet, og det klarer jeg ikke så veldig mye lenger nå, innrømmet Jenny da Se og Hør møtte henne etter bikinilanseringen på Tjuvholmen i Oslo.

– Jeg må snart roe meg... Jeg nærmer meg en grense.

LES OGSÅ: - Det er en glede å få dele henne med verden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer