VENTER BARN: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan har termin i april - to år etter at de giftet seg. Her er paret sammen på kinopremiere tidligere denne måneden. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
VENTER BARN: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan har termin i april - to år etter at de giftet seg. Her er paret sammen på kinopremiere tidligere denne måneden. Foto: Tor Lindseth/Se og HørVis mer

Jenny Skavlan har kun vært barnevakt i 30 minutter

Nå gleder hun seg til å bli mamma på fulltid.

SEOGHØR.NO: I oktober kom den gledelige nyheten om at Jenny Skavlan (29) og Thomas «Fingern» Gullestad (35) venter sitt første barn sammen.

- En tryllekunstner har på magisk vis puttet et helt menneske i magen til Jenny. I april får vi møte han/henne, og vi gleder oss vilt, skrev Thomas både Facebook og Instagram - med hashtaggen ‪#‎lillefingern‬.

Også Jenny delte graviditeten med følgerne sine på sosiale medier.

- Morro med fotoboks, men ekstra morro når man akkurat har funnet ut at man skal bli foreldre i april... Vi gleder oss enormt og er klare for alle ordspill på "lillefinger" som måtte komme, delte hun med Instagram-følgerne sammen med et morsomt bilde av seg selv og Thomas.

Det populære paret befinner seg for tiden på juleferie i eksotiske Sør-Afrika, og dagen før nyttårsaften avslører Jenny hva hun synes har vært mest stas med 2015.

- Jeg må jo si det er stas å skulle ha barn. Jeg har bare aldri hatt barn før, og har kun vært barnevakt i 30 minutter. Men gleder meg stort, forteller hun til MinMote.no.

Saken fortsetter under bildet.

MØTTE URBEFOLKNING: - Her har vi akkurat gått ut av helikopteret som fraktet oss til Landsbyen Namata. Midt inni den dype regnskogen. Jeg er veldig spent, sa Jenny til Seoghør.no om denne «selfien».  Foto: Jenny Skavlan/NRK
MØTTE URBEFOLKNING: - Her har vi akkurat gått ut av helikopteret som fraktet oss til Landsbyen Namata. Midt inni den dype regnskogen. Jeg er veldig spent, sa Jenny til Seoghør.no om denne «selfien». Foto: Jenny Skavlan/NRK Vis mer

En annen ting den populære programlederen og skuespilleren har satt pris på dette året, er reisen hun hadde til Papua Ny-Guinea for å lære om Regnskogfondets arbeid og møte urbefolkningen.

- Så var det en helt utrolig opplevelse å reise til regnskogen og bo med et helt isolert urfolk for å deretter formidle hvor viktig regnskogen er til det norske folk med TV-aksjonen. Som nok er den mest givende og spennende jobben jeg gjør i løpet av et år, sier hun til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

BARNETEKKE: Jenny Skavlan fant tonen med barna i den lille landsbyen Namata i Papua Ny-Guinea. - Jeg hadde med en pose ballonger til barna. Stor suksess. De hadde aldri sett ballonger, fortalte hun til Seoghør.no.  Foto: NRK
BARNETEKKE: Jenny Skavlan fant tonen med barna i den lille landsbyen Namata i Papua Ny-Guinea. - Jeg hadde med en pose ballonger til barna. Stor suksess. De hadde aldri sett ballonger, fortalte hun til Seoghør.no. Foto: NRK Vis mer

Drømt om barn i mange år

Jul og nyttår tilbringer altså det vordende foreldreparet i et leid hus i Cape Town sammen med Jenny sin familie.

- Jul er ikke nødvendigvis ribbe og snø. Det viktigste er å være sammen med sine nærmeste, fortalte 29-åringen til Seoghør.no før de dro avgårde på ferien tidligere denne måneden.

Jenny og Thomas, som har vært kjærester i over syv år, ga hverandre sine ja i april i fjor.

gleder de seg begge til familieforøkelse til våren.

- Jeg gleder meg veldig. Barn er meningen med livet. Det er ikke noe å lure på. Jeg har visst lenge at jeg har lyst på barn. I hvert fall fra jeg var 20 år. Da jeg var 28 år, tenkte jeg at det kunne skje når som helst. Jeg har alltid vært klarere på at jeg skulle ha barn enn at jeg skulle gifte meg, sa Thomas åpenhjertig til VG i helgen.

LES OGSÅ: Marit Bjørgen er blitt mamma