Jenny Skavlan fødte på samme dato som Tone

Den norske artisten var blant de første til å gratulere etter at Jenny Skavlan avslørte den glade nyheten.

MØDRE PÅ SAMME DATO: Torsdag 28. april fødte Jenny Skavlan (t.v) datteren Åse. På samme dato for to år siden ble Tone Damli Aaberge mamma for første gang. Her er de to sammen i august 2012.  Foto: Espen Solli, Se og Hør
MØDRE PÅ SAMME DATO: Torsdag 28. april fødte Jenny Skavlan (t.v) datteren Åse. På samme dato for to år siden ble Tone Damli Aaberge mamma for første gang. Her er de to sammen i august 2012. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Fredag 29. april kunne Jenny Skavlan (29) og Thomas Gullestad (35) endelig annonsere at de har blitt foreldre for første gang.

Det profilerte ekteparets nyfødte datter har allerede fått navnet Åse, og kom til verden torsdag 28. april. Babynyheten ble sluppet på de nybakte foreldrenes Instagram-profiler fredag ettermiddag.

Jenny og «Fingern» har allerede fått en rekke gratulasjoner fra kjendisvennene sine, og én av dem som har gratulert den nybakte moren på Instagram er artist Tone Damli Aaberge (28).

Og gratulasjonen fra Tone er nok litt ekstra spesiell, ettersom hun selv ble mor på samme dato som Jenny - for to år siden. Torsdag fylte nemlig Billie (2), datteren til Tone Damli og Markus Foss (33), år.

«Gratulera så masse. For ein glede» skriver Tone Damli til Jenny Skavlans Instagram-innlegg fredag.

«Gratulera så mykje. Nyt tiden!» skriver sangfuglen til Thomas Gullestads Instagram-innlegg.

Saken fortsetter under bildet.

FYLTE ÅR: Samme dag som Jenny Skavlan og Thomas Gullestad ble foreldre, feiret Tone Damli Aaberge og Markus Foss toårsdagen til datteren Billie, her fotografert før jul i 2014. Foto: Truls M. Qvale
FYLTE ÅR: Samme dag som Jenny Skavlan og Thomas Gullestad ble foreldre, feiret Tone Damli Aaberge og Markus Foss toårsdagen til datteren Billie, her fotografert før jul i 2014. Foto: Truls M. Qvale Vis mer

Celebre gratulasjoner

Og Tone Damli Aaberge er altså ikke alene om å gratulere de nybakte foreldrene på sosiale medier.

Skuespiller Ulrikke Døvingen (45), som er gift med snowboardlegenden Daniel Franck (41), skriver på «Fingern» sin Instagram-profil:

«Gratulerer!!», fulgt av to festlige emoji-ikoner.

Madcon-gutta har også lagt igjen en gratulasjon på «Den tolvte mann»-skuespillerens Instagram, det samme har rapduoen Erik og Kriss. Også på Facebook-siden til Jenny Skavlan strømmer lykkeønskningene inn:

«Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (34), Tone Damlis storesøster Tale Aaberge Nesse (29), fotballprofil John Carew (36), skuespiller Guri Schanke (54), fotograf Charlotte Spetalen (42), Jennys MGP-kollega Erik Solbakken (31) og skuespiller Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen (40) er bare noen av profilene som har gratulert den nybakte moren.

Saken fortsetter under bildene.

GRATULERER: John Carew, Jennys tidligere MGP-makker Erik Solbakken og Guri Schanke er bare noen av kjendisene som har gratulert Jenny Skavlan og Thomas Gulelstad med familieforøkelsen. Foto: Se og Hør
GRATULERER: John Carew, Jennys tidligere MGP-makker Erik Solbakken og Guri Schanke er bare noen av kjendisene som har gratulert Jenny Skavlan og Thomas Gulelstad med familieforøkelsen. Foto: Se og Hør Vis mer

Foreldre etter to år og to dager som gift

Lille Åses fødselsdag sammenfalt også nesten med toårsbryllupsdagen til Jenny og «Fingern». Det flotte paret giftet seg på Norsk design- og arkitektursenter i Oslo den 26. april 2014, altså to år og to dager før datteren kom til verden.

Den gang strålte den populære programlederen, skuespilleren og «sy om»-profilen i en egendesignet brudekjole, som tok pusten fra de mange profilerte bryllupsgjestene.

- Hun knuser alle. Hun så helt nydelig ut og man begynner å grine bare man ser på henne. Så fin er hun, sa programleder Live Nelvik til Seoghør.no etter vielsen.

Få et gjensyn med Jenny i brudekjolen på vei inn til vielsen 26. april 2014:

Jennys egen mor, kunstner og designer Janicke Ebbing, var med på laget og hjalp til med det omfattende brudekjole-prosjektet.

- Først så fikk jeg litt hetta, og tenkte at det er lenge siden jeg har sydd noe så fint. Men Jenny er sånn som sier: «Det går mor, det er ikke noe problem». Jeg synes det hadde vært veldig trist om jeg ikke hadde vært med på det, sa Janicke Ebbing i en video på Jennys nettside høsten 2014.

Få et gjensyn med bryllupsdagen til Jenny Skavlan og Thomas Gullestad nedenfor:

Har et forhold til Åse og Aase

Tidligere har Jenny, som er en av Norges mest stilsikre kvinner, fortalt at sanger og tidligere kulturminister Åse Kleveland (67) er stilikonet hennes.

- Har aldri lagt skjul på at jeg er svak for Åse Kleveland. Spotta henne på Frogner en dag i denim jumpsuit, og holdt på å sykle inn i en lyktestolpe, sa Jenny i «Mote & Sex»-spalten på Vanessa Rudjords blogg i mai 2015.

Saken fortsetter under bildet.

FORBILDE: Jenny Skavlan har tidligere fortalt at Åse Kleveland, her med ektemannen Oddvar Bull Tuhus på Slottet i 2011, er et av stilikonene hennes. Nå har Jenny gitt sin første datter navnet Åse. Foto: NTB scanpix
FORBILDE: Jenny Skavlan har tidligere fortalt at Åse Kleveland, her med ektemannen Oddvar Bull Tuhus på Slottet i 2011, er et av stilikonene hennes. Nå har Jenny gitt sin første datter navnet Åse. Foto: NTB scanpix Vis mer

I fjor stilte Jenny Skavlan også opp for Anne-Malin Sørland Aase fra Nordfjordeid, som ønsket å gifte seg i en kjole laget av tre arvede brudekjoler.

Da Sørland Aases brudekjole var nesten ferdig, røpet Skavlan overfor Seoghør.no at noen rester fra hennes eget brudekjoleprosjekt hadde funnet veien til «tre-i-én»-prosjektet:

- Litt indiske blonder vi har kjøpt på Grønland, litt perler vi har kjøpt i Oslo et sted, litt blonder fra Nordfjordeid... Og ja, litt fra brudekjolen min óg. Jeg har ikke tatt av fra min kjole, men jeg hadde noen rester. Så dette er definisjonen på hummer og kanari, sa Jenny Skavlan.

Se videointervju med Jenny og Anne-Malin om brudekjoleprosjektet nedenfor:

LES OGSÅ: Kysset som gikk verden rundt