Jenny Skavlan er gravid

Superparet Jenny Skavlan og Thomas Gullestad venter sitt første barn.

BABYLYKKE: Jenny Skavlan og ektemannen Thomas Gullestad er i lykkelige omstendigheter. Paret har vært sammen siden 2008. Foto: NTB scanpix
BABYLYKKE: Jenny Skavlan og ektemannen Thomas Gullestad er i lykkelige omstendigheter. Paret har vært sammen siden 2008. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Halvannet år etter at Jenny Skavlan (29) og Thomas «Fingern» Gullestad (34) ga hverandre sine ja, avslører de nå på sosiale medier at de skal bli foreldre.

- En tryllekunstner har på magisk vis puttet et helt menneske i magen til Jenny. I april får vi møte han/henne, og vi gleder oss vilt, skriver den vordende pappaen på både sin Facebook-profil og Instagram med hashtaggen ‪#‎lillefingern‬.

 

 

Også Jenny deler den gledelige nyheten med sine følgere på sin Instagram:

- Morro med fotoboks, men ekstra morro når man akkurat har funnet ut at man skal bli foreldre i april... Vi gleder oss enormt og er klare for alle ordspill på "lillefinger" som måtte komme.

 

 

Etter to år som forlovet holdt det populære paret bryllupet på Norsk Design- og Arkitektursentet i Oslo i april i fjor.

Det var den gang store forventninger til Skavlans brudekjole - og hun skuffet ikke! Iført en elegant, høyhalset kjole med blomsterapplikasjoner og åpen rygg strålte Jenny på sin store dag.

Kjolen hadde hun selv designet i samarbeid med moren Janicke Ebbing, som er kostymedesigner. Blomsterdetaljene var hentet fra en Fretex-kjole - typisk for redesign-forkjemperen Jenny! Og søm var gjort i samarbeid med skredderen Kari Evjan.

- Jeg har designet den sammen med min kjære mor. Vi brukte kanskje et halvt år på kjolen, fortalte den vakre bruden til Se og Hør.

NYDELIG BRUDEPAR: Jenny Skavlan og Thomas Gullestad strålte på bryllupsdagen sin i fjor.
NYDELIG BRUDEPAR: Jenny Skavlan og Thomas Gullestad strålte på bryllupsdagen sin i fjor. Vis mer

Søndag, dagen før den populære programlederen og skuespilleren avslørte graviditeten, ledet hun TV-aksjonen til inntekt for Regnskogfondet.

Flere måneder før TV-aksjonens sending reiste Jenny på tur til Papua Ny-Guinea for å lære om Regnskogfondets arbeid og møte urbefolkningen der. Til Seoghør.no fortalte hun om hvordan hun opplevde turen.

- Jeg tenkte jo på det store bildet: Vi har mistet halvparten av regnskogen, som det har tatt 100 millioner år å skape, på 60 år. Men så går man ned i det mikroskopiske også, når man er der nede.

Skavlan innrømmet også at hun tenker på de fremtidige generasjonene om utviklingen fortsetter som den gjør i dag.

- Vi kan ikke være den griske generasjonen som meiet ned regnskogen, vi skylder dem mer enn det. Jeg tror det er kjempeviktig at barn og unge lærer mer om regnskogen, og om de store klimaendringene som tap av regnskogen fører til, fortalte hun til Seoghør.no.

BARNETEKKE: Jenny Skavlan fant tonen med barna i den lille landsbyen Namata i Papua Ny-Guinea. - Jeg hadde med en pose ballonger til barna. Stor suksess. De hadde aldri sett ballonger, fortalte hun til Seoghør.no.  Foto: NRK
BARNETEKKE: Jenny Skavlan fant tonen med barna i den lille landsbyen Namata i Papua Ny-Guinea. - Jeg hadde med en pose ballonger til barna. Stor suksess. De hadde aldri sett ballonger, fortalte hun til Seoghør.no. Foto: NRK Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg brukte noen rester fra brudekjolen min

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer