BLIR FORELDRE IGJEN: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan blir tobarnsforeldre til våren. Her avbildet i 2016, da Jenny gikk gravid med datteren Åse. Foto: Andeas Fadum/ Se og Hør
BLIR FORELDRE IGJEN: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan blir tobarnsforeldre til våren. Her avbildet i 2016, da Jenny gikk gravid med datteren Åse. Foto: Andeas Fadum/ Se og HørVis mer

Jenny Skavlan er gravid igjen

Thomas Gullestad og Jenny Skavlan røpet babynyheten på Instagram.

Jenny Skavlan (32) og ektemannen Thomas «Fingern» Gullestad (37) kan juble over å skulle bli foreldre for annen gang.

Det avslører Skavlan selv i et innlegg på Instagram tirsdag ettermiddag.

- Sist jeg var gravid gikk Fingern ned 16 kg som Baalsrud. Han jobber knallhardt denne gangen også for å stjele den kroppslige oppmerksomheten. Baby forventes til våren og vi gleder oss veldig, hele gjengen, skriver hun.

Sammen med teksten har hun publisert et bilde der hun viser frem den voksende babymagen. I bakgrunnen kan man se ektemannen stå på hendene mens han forsøksvis stjeler oppmerksomheten fra kona.

Ønsker seg en «stor gjeng»

Thomas Gullestad gleder seg til å bli pappa igjen. I en tekstmelding til Se og Hør skriver han følgende:

- Planen har alltid vært å bli en stor gjeng. Nå er vi på god vei, fastslår han om familieforøkelsen.

Etter at babynyheten ble kjent, har 37-åringen også delt et humoristisk innlegg på Instagram. Der kan man se ham og Jenny Skavlan vise tommel opp mot fotografen - som ifølge bildeteksten er parets datter, Åse (2).

- Til våren blir vi plutselig en familie på fire. Håper den neste har bedre fotografskills enn den første, skriver Gullestad spøkefullt til bildet.

Fødte like etter bryllupsdagen

Fra før av har det profilerte ekteparet altså datteren Åse, som kom til verden våren 2016 - nærmere bestemt den 28. april for to og et halvt år siden.

Lille Åses fødselsdag sammenfalt også nesten med bryllupsdagen til Jenny og «Fingern». Det flotte paret giftet seg på Norsk design- og arkitektursenter i Oslo den 26. april 2014, altså to år og to dager før datteren kom til verden.

Den gang strålte den populære programlederen, skuespilleren og «sy om»-profilen i en egendesignet brudekjole, som tok pusten fra de mange profilerte bryllupsgjestene.

- Hun knuser alle. Hun så helt nydelig ut og man begynner å grine bare man ser på henne. Så fin er hun, sa programleder Live Nelvik til Seoghør.no etter vielsen.

Raste ned i vekt

Ved juletider i fjor var Thomas Gullestad kinoaktuell som motstandsmannen Jan Baalsrud i storfilmen «Den 12. mann».

I forkant av premieren skapte han er rekke overskrifter, som følge av det store vekttapet rollen førte med seg - og som Jenny Skavlan gjorde narr av da hun kunngjorde babynyheten i dag.

Vekten til Gullestad gikk fra 72 til 57 kilo på åtte uker, og 37-åringen fortalte om vektnedgangen på et pressetreff for den velomtalte krigsfilmen i fjor.

- Det vil jeg ikke anbefale min verste fiende. Det var ikke noe gøy, og det er liksom ikke noe poeng med det heller. Eller, i dette tilfellet så var det jo det, men det er bare vondt og meningsløst. Et manisk liv, fortalte han til Se og Hør den gang.

Ekteparet ventet for øvrig datteren Åse i den verste slankeperioden, og Skavlan var nødt til å bære mye av ansvaret hjemme.

- Da Thomas måtte ned i vekt, ble han veldig gretten, og sykelig svak. Jeg var kjempegravid og trengte all støtte. En sterk mann som kunne bære meg. Men det var han jo aldri i nærheten av. Det ville heller vært jeg som måtte ha båret ham, har hun tidligere fortalt til Se og Hør.

FILMSTJERNE: I fjor fulgte Thomas Gullestad i konas skuespillerfotspor, da han spilte hovedrollen i «Den 12. mann». Her på filmens festpremiere. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
FILMSTJERNE: I fjor fulgte Thomas Gullestad i konas skuespillerfotspor, da han spilte hovedrollen i «Den 12. mann». Her på filmens festpremiere. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer

Fortalte om familielivet

De vordende tobarnsforeldrene har stort sett vært ganske sparsomme når det gjelder å omtale datteren Åse offentlig, og de har hittil ikke vist datterens ansikt på sosiale medier.

Tidligere i høst delte imidlertid Skavlan åpenhjertig om familielivet, fødselen og kjærligheten hun og ektemannen har til datteren, i podkasten «Familiepodden».

I podkasten fortalte Skavlan at hun i utgangspunktet aldri hadde et stort ønske eller behov for barn tidligere, men at alt endret seg da hun ble gravid og datteren kom til verden.

- Jeg var ikke slik at jeg tenkte «Åh, jeg gleder meg til å få en liten baby», men så ble Åse født og da ble jeg helt «Dette er det fineste og søteste og mest givende jeg har vært med på», sa Skavlan i podkasten.

- Og så synes jeg det er så fint å være forelsket i noen sammen med kjæresten sin. For vi er jo helt tullete forelsket, la hun til.

VOKSENLIVET: Jenny Skavlan forteller på «Stian Blipp Show» at livet med barn, ektemann og hus er vanskelig å ta innover seg. - Til folk på 19 år sier jeg «folk på vår alder», sier sydronninga. Video: TV 2 Vis mer

Spesiell første date

I 2016, like før parets førstefødte kom til verden, delte Skavlan en åpenhjertig og lenger tekst på sin blogg, om hvordan hun møtte ektemannen.

Hun hadde aldri hørt om «Fingern», men fikk fra studievenner i København vite at han var med i bandet Klovner i Kamp. Etter mye om og men takket hun omsider ja til være med på en date, da de begge befant seg i Oslo en helg.

Daten viste seg imidlertid å bli alt annet enn Skavlan hadde sett for seg. Gullestad tok henne nemlig med på lunsj sammen med de andre i bandet.

Siden den gang har Skavlan og Gullestad holdt sammen, og selv i dag, nesten elleve år etter deres første date, kan de fremdeles kjenne på følelsen av å være nyforelsket.

- Nyforelsket

Dét takket Jenny Skavlan datteren sin for, i «Familiepodden».

- Jeg tenkte at det var litt synd å ikke skulle bli nyforelska igjen, siden jeg har vært sammen med Thomas i ti år. Jeg vil si at vi fortsatt kan være ganske forelska liksom, men den nysgjerrige, nyfødte kjærligheten, den kom jo med Åse, sa hun.

- Og dét å kunne være forelska i henne sammen med Thomas, det er dobbel lykke. Det var mye bedre enn jeg hadde trodd, fortalte hun.

Selve graviditeten gikk for øvrig knirkefritt for den populære programlederen.

Gjennom graviditeten delte Skavlan innblikk i sine mange ulike aktiviteter på sosiale medier. På Instagram har hun deriblant vist fram babymagen på innspillingssettet til «Børning 2» - oppfølgeren til bilfilmen hun spilte i for et par år siden.

LES OGSÅ: - Utrolig stolt over det jeg har fått til