Jenny Skavlan blottet babymagen

Den høygravide 29-åringen teller ned til fødselen med å dele overraskende bilde med ektemannen Thomas Gullestad.

FORVENTNINGSFULLE: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan blir foreldre for første gang om kort tid. Tirsdag denne uken delte den høygravide stjernen et svært kreativt «magebilde» med ektemannen på Instagram. Foto: Andreas Fadum
FORVENTNINGSFULLE: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan blir foreldre for første gang om kort tid. Tirsdag denne uken delte den høygravide stjernen et svært kreativt «magebilde» med ektemannen på Instagram. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det profilerte ekteparet Jenny Skavlan (29) og Thomas «Fingern» Gullestad (35) er klare for å bli foreldre for første gang når som helst.

Den siste tiden har Thomas gått ned flerfoldige kilo i forbindelse med filmrollen sin i «Den tolvte mann», der han spiller den norske krigshelten Jan Baalsrud.

Tirsdag delte den vordende faren et bilde fra filminnspillingen i Indre Troms på Instagram, der han viser frem et blodig og avmagret ansikt.

«Sminketest à la Jan Baalsrud», skriver «Fingern» i en kommentar til bildet.

Noen få timer senere fulgte Jenny Skavlan opp med et eget bilde på Instagram, tilsynelatende for å promotere ektemannens hovedrolle i Harald Zwarts spillefilm ytterligere.

Saken fortsetter nedenfor.

Kule mager

På det nye Instagram-bildet viser høygravide Jenny frem den kulerunde babymagen sin i speilet. Hennes svært slanke og muskuløse ektefelle står overfor henne - med sixpack og fullstendig flat mage.

«Når en blir mindre for filmrollen og en blir større for morsrollen. For beinharde oppdateringer om innspillingen av #den12mann og @fingern sin skuespillerdebut, følg FINGERN1 på snapchat» skriver Jenny Skavlan til det søte Instagram-bildet.

Den morsomme kontrasten mellom Jenny og ektemannens mager er allerede blitt påpekt av «Sy om»-profilens følgere på det sosiale mediumet.

I skrivende stund, en drøy time etter at Instagram-bildet ble lagt ut, har det kreative innlegget allerede fått over 9100 likes.

Saken fortsetter under bildet.

STRÅLER: Jenny Skavlan har vært sprek gjennom hele svangerskapet, som nå nærmer seg slutten med stormskritt. I det siste har hun slått ihjel ventetiden med flere kreative prosjekter.  Foto: Andreas Fadum
STRÅLER: Jenny Skavlan har vært sprek gjennom hele svangerskapet, som nå nærmer seg slutten med stormskritt. I det siste har hun slått ihjel ventetiden med flere kreative prosjekter. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Gleder seg

Den siste tiden har Jenny Skavlan, som har vært i fin form gjennom svangerskapet, vist på sosiale medier hvordan hun utnytter ventetiden frem til termin.

På både Instagram, Snapchat og bloggen sin har hun delt flere «DIY»-prosjekter med følgerne sine. Den ufødte datterens barnerom blir tilsynelatende utstyrt med både hengende klesstativ, papirsommerfugler og hjemmelaget uro.

Kreative Jenny har med andre ord stått på med babyforberedelsene den siste tiden, og er trolig mer à jour nå enn for et par måneder siden.

- Vi ligger litt bakpå når det gjelder praktiske ting og utstyr. Det er jo selvfølgelig vik­tig, så det er ikke det at vi igno­rerer det, røpet Skavlan til Seoghør.no på Costume Awards i januar - og understreket at hun og ektemannen gledet seg «helt enormt» til familieforøkelsen.

I fjor var Jenny Skavlan mer opptatt med å sy brudekjole enn babyklær - få et gjensyn med brudekjoleoppdraget hun gjorde for Anne-Malin Aase nedenfor:

Tidligere i år røpet Jenny på bloggen sin at parets hjemmekontor måtte vike for å få plass til barnerommet:

«Det er under to måneder til en bitteliten knott vil ankomme verden vår og forhåpentligvis snu den litt på hodet. Jeg har alltid likt at ting er litt på hodet, så jeg gleder meg skikkelig. Knotten skal få litt plass, så det er nok en grunn til at muttern (meg) får seg et skikkelig arbeidsrom utenfor hjemmet», skrev Jenny i et blogginnlegg i starten av mars.

Går på sparebluss

Tidligere har Thomas Gullestad fortalt at rollen som Jan Baalsrud krever at han går ned omlag 15 kilo. Dét er mye for en mann som allerede er svært slank - noe han beviste i «Mitt Dansecrew»-finalen i 2015.

- Jeg har ikke så mye å gå på lenger og er alltid litt sulten. Hvert måltid mangler den halvkiloen med mat som jeg egentlig trenger, sa «Fingern» til Dagbladet nylig.

Saken fortsetter under bildet.

SVÆRT TYNN: Da Thomas Gullestad gjestet «God morgen Norge» forrige uke, røpet han at han hadde gått ned minst 10-11 kilo.  Foto: TV 2
SVÆRT TYNN: Da Thomas Gullestad gjestet «God morgen Norge» forrige uke, røpet han at han hadde gått ned minst 10-11 kilo. Foto: TV 2 Vis mer

Den siste tiden har Jenny Skavlan dokumentert ektemannens diett på det sosiale mediumet snapchat: Mens hun har inntatt cheeseburger med alt av tilbehør, har «Fingern» vært nødt til å nøye seg med kyllingsalat.

I påskeferien fant den vordende faren, som skal ned til rundt 58 kilo, imidlertid ut at han skulle unne seg et skikkelig måltid. Dét viste seg å ikke bli noe kjærkomment etegilde.

Sminketest à la Jan Baalsrud. #den12mann @haraldjzwart

Et bilde publisert av Thomas Gullestad (@fingern)

- På påskeaften feiret jeg med en ganske normal porsjon påskelam. Det resulterte i et slags kolikkanfall med intense magesmerter, fortalte Gullestad til Dagbladet nylig.

LES OGSÅ: Slik avslører hun graviditeten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer