GLEDER SEG: I april blir Thomas Gullestad og Jenny Skavlan foreldre for første gang. «Sy om»-profilen forteller på bloggen sin at barnerommet er i ferd med å komme på plass. Foto: Andreas Fadum
GLEDER SEG: I april blir Thomas Gullestad og Jenny Skavlan foreldre for første gang. «Sy om»-profilen forteller på bloggen sin at barnerommet er i ferd med å komme på plass. Foto: Andreas FadumVis mer

Jenny Skavlan ble tvunget til å flytte kontoret

- Knotten skal få litt plass, forteller den gravide «sy om»-forkjemperen på bloggen sin.

SEOGHØR.NO: I oktober kom nyheten om at Jenny Skavlan (29) og Thomas «Fingern» Gullestad (35) venter sitt første barn sammen denne våren.

Nå er det i underkant av to måneder til den lille er ventet å ankomme verden, og det profilerte ekteparet er i full gang med forberedelsene.

bloggen sin forteller Jenny Skavlan at det som opprinnelig var hennes og ektemannens felles kontor, er i ferd med å bli gjort om til barnerom.

Samtidig har hun flyttet «sy om»- og gjenbruksverkstedet sitt til et kreativt kollektiv i Oslo sentrum:

«Det er under to måneder til en bitteliten knott vil ankomme verden vår og forhåpentligvis snu den litt på hodet. Jeg har alltid likt at ting er litt på hodet, så jeg gleder meg skikkelig. Knotten skal få litt plass, så det er nok en grunn til at muttern (meg) får seg et skikkelig arbeidsrom utenfor hjemmet», skriver Jenny i blogginnlegget.

Saken fortsetter under bildet.

TRAVEL: Jenny Skavlan holder på å pusse opp det nye verkstedet og kontoret sitt, knappe to måneder før hun blir mamma for første gang. Her er hun med skuespillervenninnen Gitte Witt på Vixen Blog Awards  i januar. Foto: Tor Lindseth
TRAVEL: Jenny Skavlan holder på å pusse opp det nye verkstedet og kontoret sitt, knappe to måneder før hun blir mamma for første gang. Her er hun med skuespillervenninnen Gitte Witt på Vixen Blog Awards i januar. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Har ligget litt bakpå

Videre røper den kreative designeren, gjenbruksforkjemperen, skuespilleren og programlederen at hun vil prøve å overføre «sy om»-tankegangen til møbler, lamper og annet interiør fremover.

Selv om det vordende foreldreparet er i gang med å gjøre leiligheten klar til et nytt familiemedlem, har ikke det vært tilfelle hele tiden. På Costume Awards i slutten av januar, lettet Jenny på sløret om den forestående familieforøkelsen:

- Vi gleder oss helt enormt, men vi ligger litt bakpå når det gjelder praktiske ting og utstyr. Det er jo selvfølgelig vik­tig, så det er ikke det at vi igno­rerer det, fortalte Jenny Skavlan til Se og Hør den gang.

Se video av kjendisene på Costume Awards 2016 nedenfor:

Holder seg i aktivitet

Tidligere har Jenny, som stadig har all verdens jern i ilden, fortalt til Seoghør.no at formen har vært fin i løpet av svangerskapet. På Vixen Blog Awards i midten av januar strålte hun i et helhvitt antrekk:

- Det går kjempebra. Jeg vil anbefale dette. Det er helt topp! Det er selvfølgelig veldig individuelt, men jeg er i toppform og synes det er veldig stas og veldig hyggelig, understreket Jenny overfor Seoghør.no.

Se intervju med Jenny Skalvan og andre kjendiser på Vixen Blog Awards 2016 nedenfor:

Og etter alt å dømme er formen fortsatt god nok til at Jenny Skavlan kan holde liv i de mange prosjektene sine. I det ovennevnte blogginnlegg gir hun leserne sine et innblikk i oppussingen av det nye verkstedet:

«Sist jeg var innom kontoret var det malt hvitt og i kveld skal jeg og Thomas hente en sofa jeg har funnet på Finn! Jeg har til og med klart å kjøpe et helt hyllesystem på IKEA, jeg måtte bare tilbake tre ganger for å finne riktig stang. Snart skal dere få se hvordan verkstedet mitt er blitt! Jeg må bare bli ferdig først», skrev Jenny på bloggen sin tirsdag.

Se intervju med kronprinsesse Mette-Marit og Jenny Skavlan på Fretex' gjenbruksdager i 2014:

Se intervju med skuespiller Pia Tjelta om klær og gjenbruk på Fretex-åpning i Oslo i 2013, før hun ble gjestedesigner for ByTimo:

I skrivende stund har det ikke lykkes Seoghør.no å få en kommentar fra Jenny Skavlan.

LES OGSÅ: Giftet seg i hemmelighet på skuddårsdagen