Jenny Skavlan avslørte baby og barnenavn

Thomas «Fingern» Gullestad og Jenny Skavlan kan juble over å ha blitt foreldre for første gang.

BABYLYKKE: Thomas «Fingern» Gullestad og Jenny Skavlan er blitt foreldre for første gang. Her er det profilerte ekteparet sammen på Costume Awards i Oslo i slutten av januar.  Foto: Andreas Fadum
BABYLYKKE: Thomas «Fingern» Gullestad og Jenny Skavlan er blitt foreldre for første gang. Her er det profilerte ekteparet sammen på Costume Awards i Oslo i slutten av januar. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I oktober avslørte det profilerte ekteparet Thomas «Fingern» Gullestad og Jenny Skavlan at de ventet sitt første barn, og nå er den lille kommet til verden.

Den gledelige babynyheten ble røpet fredag på parets Instagramsider.

«Jeg vet om en nydelig liten pike som ikke kan si "jeg ble'kke født i går", i dag. Hun heter Åse og jeg håper verden kan takle noe så fantastisk som henne», skriver den nybakte mammaen på Instagram.

Thomas legger heller ikke skjul på at han er stolt over å ha blitt pappa:

«Verden har blitt rikere! 28. April 2016 kom lille Åse til verden til lyden av Daddy Lessons med Beyoncé. Hun har ingen jobb, eier ikke nåla i veggen og har foreløpig relativt dårlige bordmanerer. Hun er perfekt! Nå må jeg på ammekurs, så vi snakkas seinere».

Røpet kjønnet på kvinnedagen

At Jenny Skavlan (29) og Thomas Gullestads (35) førstefødte er en liten jente, ble kjent allerede i starten av mars.

Den gang benyttet designeren og TV-profilen den internasjonale kvinnedagen til å røpe babyens kjønn på både bloggen sin og på Instagram.

- Jeg brygger på en splitter ny liten jente, annonserte Jenny i et blogginnlegg den 8. mars. 

«Thomas og jeg skal ha en jente. Hun ligger inni magen min og aner ikke til hvem eller hvor hun skal. Da vi fikk beskjeden om at mikromennensket kroppen min jobber fulltid med å produsere, er en jente, var vi alle i ekstase. Besteforeldre, søsken, venner – lykkeønskningene om det fine, sterke kjønnet kom fra alle kanter» utdypet Jenny Skavlan i blogginnlegget.

I innlegget benyttet Skavlan også anledningen til å skrive om jenters stilling andre steder i verden, og hun presenterte gode råd fra ti kvinnelige forbilder - inkludert mamma og kunstner Janicke Ebbing. Jenny hadde moren med på laget da hun designet og sydde sin egen brudekjole til bryllupet med «Fingern» i 2014.

Få et gjensyn med bryllupet og Jenny Skavlans brudekjole i videoene nedenfor:

Lagde barnerom av kontoret

Etter alt å dømme kan den nyfødte jenta se frem til å få et flott, eget barnerom i ekteparets Oslo-leilighet. I starten av mars skrev Jenny Skavlan på bloggen sin at de var i ferd med å gjøre klart barnerommet, etter at gjenbruksforkjemperen flyttet «Sy om»-verkstedet sitt ut av hjemmet.

Og på Costume Awards i slutten av januar, lettet Jenny på sløret om den forestående familieforøkelsen:

- Vi gleder oss helt enormt, men vi ligger litt bakpå når det gjelder praktiske ting og utstyr. Det er jo selvfølgelig vik­tig, så det er ikke det at vi igno­rerer det, fortalte Skavlan til Se og Hør den gang.

På Costume Awards benyttet også ektemannen Thomas anledningen til å skryte av Jenny.

- Jeg synes hun er helt nydelig som gravid – flottere enn noensinne, sa «Fingern» stolt til Se og Hør den gang.

Se video av kjendisene på Costume Awards 2016 nedenfor:

I full vigør gjennom gravditeten

Tidligere har Jenny, som stadig har all verdens jern i ilden, fortalt at formen har vært fin i løpet av svangerskapet. På Vixen Blog Awards i midten av januar strålte hun i et helhvitt antrekk:

- Det går kjempebra. Jeg vil anbefale dette. Det er helt topp! Det er selvfølgelig veldig individuelt, men jeg er i toppform og synes det er veldig stas og veldig hyggelig, understreket Jenny Skavlan overfor Seoghør.no.

Gjennom graviditeten har den populære 29-åringen delt innblikk i sine mange ulike aktiviteter på sosiale medier. På Instagram har hun deriblant vist frem babymagen på innspillingsettet til «Børning 2» - oppfølgeren til bilfilmen hun spilte i for et par år siden.

Saken fortsetter under bildet.

EKSOSRYPE: I 2014 spilte Jenny Skavlan rollen som Sylvia i «Børning» (bildet). Til høsten er hun kinoaktuell i oppfølgeren «Børning 2». Foto: Erik Aavatsmark/ Filmkameratene & SF Norge
EKSOSRYPE: I 2014 spilte Jenny Skavlan rollen som Sylvia i «Børning» (bildet). Til høsten er hun kinoaktuell i oppfølgeren «Børning 2». Foto: Erik Aavatsmark/ Filmkameratene & SF Norge Vis mer

I midten av mars, få uker før termin i april, var sporty Jenny også på skitur på Geilo med ektemannen. Turen i skisporet ble dokumentert på Instagram, fulgt av den humoristiske bildeteksten «Baalsrud og Bolla på nye eventyr».

I teksten henspilte Jenny Skavlan på Thomas Gullestads nye filmrolle - i slutten av februar ble det kjent at «Fingern» skal spille krigshelten Jan Baalsrud i en ny spillefilm av Harald Zwart (50).

SPREK DAME: Jenny Skavlan har vært aktiv gjennom hele svangerskapet. Her er hun avbildet på Vixen Blog Awards 2015 i midten av januar. Foto: NTB scanpix/ Tor Lindseth, Se og Hør
SPREK DAME: Jenny Skavlan har vært aktiv gjennom hele svangerskapet. Her er hun avbildet på Vixen Blog Awards 2015 i midten av januar. Foto: NTB scanpix/ Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: - Orlando introduserte Katy for moren sin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer