Jenny Skavlan: - Thomas leverer maksimalt

Jenny Skavlan har kastet seg ut i jobblivet igjen, men innrømmer at hun er redd for å gå glipp av noe på hjemmefronten.

KINOAKTUELL: Jenny Skavlan er nå å se i actionkomedien «Børning 2» - som er oppfølgeren til den norske suksessen «Børning» fra 2013. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
KINOAKTUELL: Jenny Skavlan er nå å se i actionkomedien «Børning 2» - som er oppfølgeren til den norske suksessen «Børning» fra 2013. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av april ble stjerneparet Jenny Skavlan (30) og Thomas «Fingern» Gullestad (35) foreldre til datteren Åse. 

De ferske småbarnsforeldrene har begge skrytt av at de elsker den nye tilværelsen, og at all deres tid går til å være med det nye familiemedlemmet.

Nå er det fem og en halv måned siden Jenny fødte vesle Åse, og onsdag ettermiddag koste hun seg på premieren av «Børning 2», hvor hun selv har en av rollene, på Colosseum kino i Oslo.

- Jeg har kastet meg inn i jobblivet igjen. Jeg skal lede TV-aksjonen på NRK seinere denne måneden, og har vært i full jobb i fem uker. Nå gleder meg jeg bare til jeg skal tilbake til permisjonslivet og bruke tid på Åse, forteller hun til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

STOLTE FORELDRE. Jenny og Thomas ble foreldre for første gang i vår, og de elsker den nye tilværelsen.  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
STOLTE FORELDRE. Jenny og Thomas ble foreldre for første gang i vår, og de elsker den nye tilværelsen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Føler seg ikke annerledes

Mens Jenny er i full sving med arbeid er det ektemannen som får tilbringe kvalitetstid med datteren. Det synes TV-stjernen er flott, samtidig som hun er redd for å gå glipp av noe der hjemme.

- Thomas har pappaperm nå, og leverer maksimalt, så hun er i veldig trygge hender. Men man vil jo selvfølgelig ha med seg absolutt alt som skjer, innrømmer hun.

- Har du forandret deg etter at du ble mamma for første gang?

- Jeg føler at jeg er akkurat den jeg alltid har vært, men så spørs det om de kvalitetene jeg har fra før av funker, da. Jeg føler meg ikke annerledes, men livet mitt har fått et nytt element som er helt fantastisk.

Saken fortsetter under bildet.

KINOKVELD: Jenny Skavlan poserte for fotografene på den sorte løperen før filmvisningen av "Børning 2" startet.  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
KINOKVELD: Jenny Skavlan poserte for fotografene på den sorte løperen før filmvisningen av "Børning 2" startet. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Da Jenny sist måned ble spurt, av bladet Costume, om hva som er hennes livs største prestajsoner, var hun ikke i tvil:

- Datteren min, Åse. Definitivt Åse. Og den jobben har så vidt begynt, delte hun i intervjuet.

30-åringen har gjort stor suksess som klesdesigner, modell og skuespiller. Overfor Costume fortalte hun at både karrieren og familielivet gir henne styrke. 

- Når jeg har levert varene etter mye jobbing og jeg går hjemover med musikk på ørene. Eller når Åse, Thomas og jeg henger i senga og tuller og tøyser. Sammen føles vi som det sterkeste i verden. 

Se traileren til «Børning 2» her:

LES OGSÅ: - Det oste gammel prostata

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer