Jenny Skavlan: - Alle døgnets minutter går til Åse

Tre måneder etter fødselen åpner Jenny Skavlan seg om det hektiske livet som småbarnsmor.

DIGGER DATTEREN: Lille Åse er den kuleste Jenny vet om. Foto: Andreas Fadum
DIGGER DATTEREN: Lille Åse er den kuleste Jenny vet om. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag 29. april ble Jenny Skavlan (29) og Thomas Gullestad (35) foreldre til datteren Åse, to år etter de ble mann og kone.

I juni avslørte Thomas at han elsker livet som nybakt pappa.

- Vi bruker veldig mye tid på å få henne til å le. Og det er så gøy, det kan man holde på med i timesvis. Det er mye morsommere enn all annen form for underholdning som jeg har vært borti, fortalte han til Seoghør.no.

I et blogginnlegg kalt «Sybølgen» åpner også Jenny seg om livet som småbarnsmor.

«Jeg har vært mor i tre måneder! Det er helt utrolig å tenke på. Åse er den kuleste vi vet om, og alle døgnets minutter går til henne. Selv når hun sover. Da tenker og lukter vi på henne. Så det blir ikke tid til mye annet.»

Saken fortsetter under bildet.

NYE TIDER: Det var i oktober Jenny og Thomas avslørte at de ventet sitt første barn sammen.  Foto: NTB scanpix
NYE TIDER: Det var i oktober Jenny og Thomas avslørte at de ventet sitt første barn sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Besteforeldrene hjelper til

Den populære programlederen, som regelmessig har delt kreative Syom-løsninger på bloggen sin, innrømmer videre at nettsiden naturlig nok ikke har blitt prioritert etter at lille Åse kom til verden.

«Dette er jo en nettside om miljøvennlig mote og et sted jeg kan spre gjenbruksglede, ikke en mammablogg, så det er jo litt stille her inne.» 

Men Jenny har den siste tiden kjent på behovet for å utfolde seg kreativt og sette nye idéer til livs, og sist uke fikk hun et lite avbrekk i babyboblen.

«Jeg fikk redesignet en skinnbukse da jeg var på hytta til foreldrene mine. De nybakte besteforeldrene er svært lite vanskelige å be om å passe Åse litt.

Så den gamle skinnbuksa jeg kjøpte på Fretex for noen år siden fikk nytt liv med søt bølgekant nederst og øverst på linningen,» skriver Skavlan samtidig som hun deler oppskriften steg for steg med leserne.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG GIFT: I april for to år siden ga paret hverandre sine ja i Oslo. Foto: Se og Hør
LYKKELIG GIFT: I april for to år siden ga paret hverandre sine ja i Oslo. Foto: Se og Hør Vis mer

Da Seoghør.no møtte Thomas på Universals sommerfest i juni, fortalte han også hvordan han og Jenny er som foreldre.

- Vi er veldig tålmodige begge to, så vi blir liksom ikke sinna selv om vi blir slitne. Vi har en voldsom tålmodighet og stamina i forhold til henne. Det er mye som skjer hele tiden, men det er det som beskriver oss best.

- Så jobber vi knallhardt med å underholde henne hele tiden, vi er jo i underholdningsbransjen begge to, så hun får jo private show hele tiden, smilte han.

LES OGSÅ: - Jeg begynte å høres spiseforstyrret ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer