UTE: Jenny Jenssen og Glenn Jørgen Sandaker røk ut av «Skal vi danse» på lørdag.  Foto: Thomas Reisæter/TV 2
UTE: Jenny Jenssen og Glenn Jørgen Sandaker røk ut av «Skal vi danse» på lørdag. Foto: Thomas Reisæter/TV 2Vis mer

Jenny måtte forlate dansen

Den energiske artisten måtte forlate konkurransen etter duell med Alex Rosén.

SEOGHØR.NO: Lørdag var det duket for nok en spennende kveld med glitter og glamour i TV 2-konkurransen «Skal vi danse».

Det begynner å tilspisse seg på parketten nå, og kjendisene trener beinhardt hver eneste dag i håp om å gjøre det bra nok til en plass i finalen. Denne kvelden var det ekstra stas å være deltager da alle fikk utfolde seg i hver sin showdans.

Eilev Bjerkerud (27) overrasket som Askeladden, Alex Rosén (48) sjarmerte dommerne som den hemmelige agenten Austin Powers og Raylee (19) ble belønnet med hele 40 poeng for sin «Great Gatsby»-inspirerte dans.

Fortsetter å danse

Etter at de gjenværende "Skal vi danse"-aktørene hadde svingt seg, var det til slutt Jenny Jenssen (52) og Alex Rosén som havnet i duell. Det ble dermed også en duell mellom proffdanserne Alexandra Kakurina (33) og Glenn Jørgen Sandaker (32) - som kanskje ikke alle er klar over er et par!

Til slutt ble det Jenny og Glenn Jørgen som ble stemt ut av konkurransen.

- Det er trist, men gratulerer til Alex. Gi jernet videre, sa Jenny etter resultatet.

- Glenn Jørgen har lovet at vi skal fortsette å danse, så vi skal snike oss tilbake i dansestudioet.

Saken fortsetter under bildet.

EVENTYRLIG: Eilev Bjerkerud og hans dansepartner Nadya Khamitskaya fikk skryt for sin «dukkedans».  Foto: Thomas Reisæter/TV 2
EVENTYRLIG: Eilev Bjerkerud og hans dansepartner Nadya Khamitskaya fikk skryt for sin «dukkedans». Foto: Thomas Reisæter/TV 2 Vis mer

Det var ekstra spenning knyttet til lørdagens program. Forrige uke var det nemlig ingen som røk ut da kjendisene byttet dansepartner for kvelden. Istedet gikk dommerpoeng og seerstemmer videre til lørdagens sending.

De gjenværende deltagerne er nå: «Farmen»-vinner Eilev Bjerkerud, programleder Markus Bailey, artist Petter «Katastrofe» Kristiansen, programleder Alex Rosén, tidligere snowboardproff Stine Brun Kjeldaas og artisten Raylee Kristiansen.

GROOVY BABY: Det var en slående likhet mellom Alex Rosén og Austin Powers.  Foto: Thomas Reisæter/TV 2
GROOVY BABY: Det var en slående likhet mellom Alex Rosén og Austin Powers. Foto: Thomas Reisæter/TV 2 Vis mer

- Det har vært fantastisk

For to uker siden var det Kristin Størmer Steira (35) som måtte takke for seg i den populære danse-konkurransen etter en duell med Stine Brun Kjeldaas.

- Jeg synes det er helt greit når det er Stine som står i duellen. Jeg må innrømme at jeg synes Stine er en mye bedre danser enn meg selv, så jeg synes det er vel fortjent, sa Kristin da resultatet ble klart.

- Det har vært fantastisk. Jeg har hatt det så gøy, og en fantastisk dansepartner som jeg vil savne veldig, fortsatte hun.

Saken fortsetter under bildet.

DANSET MED BARN I MAGEN: Kristin Størmer Steira røk ut av konkurransen for to uker siden.  Foto: TV 2
DANSET MED BARN I MAGEN: Kristin Størmer Steira røk ut av konkurransen for to uker siden. Foto: TV 2 Vis mer

Flyttet fra hjembyen

Den tidligere skihopperen Roger Ruud (57) var den første som måtte forlate programmet, etterfulgt av værdame Eli Kari Gjengedal (45), blogger Camilla Phil (38) og hockeyspilleren Glenn Jensen (29).

Artisten Petter «Katastrofe» Kristiansen (27) er fremdeles med i konkurransen, og tar det hele så alvorlig at han har flyttet fra Fredrikstad til Oslo for å være nærmere dansestudio og dansepartner Marianne Sandaker.

- All pendlingen tærer på. Særlig nå under «Skal vi danse» hvor vi øver flere timer i uken. Det er veldig praktisk å ha flyttet inn i leilighet bare fem minutter fra Bislett der danseøvelsene foregår, fortalte han til Fredrikstad Blad sist uke.

Saken fortsetter under bildet.

FJORÅRETS VINNERE: Adelén Rusillo Steen gikk til topps med dansepartner Benjamin Jayakodd i fjor. Nå er de også blitt kjærester.
FJORÅRETS VINNERE: Adelén Rusillo Steen gikk til topps med dansepartner Benjamin Jayakodd i fjor. Nå er de også blitt kjærester. Vis mer

Dette er den 12 sesongen av «Skal vi danse», og det er som vanlig Katrine Moholt (42) som leder sendingene, og hun har i år fått selskap av tidligere «Berserk»-medlem Samuel Massie (23).

Også dommerpanelet har fått et nytt medlem i «Sofa»-profilen Tore Petterson (36). Han dømmer deltagernes prestasjoner sammen med Egor Filipenko (28), Merete Lingjærde (54) og Trine Dehli Cleve (55).

Fant lykken på parketten

I fjor var det artisten Adelén Rusillo Steen (19) som vant hele konkurransen med Benjamin Jayakoddi (21), som i år danser med snowboardstjerne Stine Brun Kjeldaas (41).

Se og Hør kunne nylig avsløre at den vakre Hortensjenta har funnet lykken med sin tidligere dansepartner også privat.

– Vi hadde falt for hverandre og var på dansetrening hele tiden for å være sammen. Vi kunne sitte og prate i timevis. Det ble til at vi danset ekstra mye, så ikke folk skulle lure på hvorfor vi hang sammen hele tiden. Men nå kan vi endelig vise vår kjærlighet, avslørte Adelén til Se og Hør.

«Skal vi danse» sendes på TV 2 lørdager kl. 19.30.

LES OGSÅ: Dette er de nye fjesene i «Skam»