- Jenny kunne ikke funnet en bedre fyr

Skuespiller Gitte Witt klarer knapt å vente på venninnens store bryllupsfest.

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld ble Melodi Grand Prix-programleder Jenny Skavlan (27) drukket ut av sine gode venninner. «Søvngjengeren»-skuespilleren Gitte Witt (30) var en av dem.

To dager tidligere var venninnene gjester under lanseringen av kjolekolleksjonen «Pia Tjelta by TiMo».

GIFTEKLARE: Se og Hør Weekend kan denne uken avsløre at Jenny Skavlan og forloveden Thomas «Fingern» Gullestad gifter seg i slutten av april.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
GIFTEKLARE: Se og Hør Weekend kan denne uken avsløre at Jenny Skavlan og forloveden Thomas «Fingern» Gullestad gifter seg i slutten av april. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

Gitte er selvfølgelig også på gjestelisten når Jenny gifter seg med «Klovner i kamp»-DJen Thomas «Fingern» Gullestad (33) i slutten av april. Som Se og Hør tidligere har avslørt er brudekjolen basert på en kjole Skavlan fant på Fretex.

– Jeg gleder meg veldig til å se Jenny som brud. Jeg gleder meg masse til bryllupet, det kommer til å bli fantastisk!

- Det er ikke noe som er hyggeligere enn å gifte bort en av sine beste venninner til en du er veldig glad i også. Hun kunne ikke funnet en bedre fyr enn Thomas, sier Gitte til Seoghør.no.

– Ja, hvordan blir det å gifte seg, Jenny?

– Jeg vet ikke, jeg har ikke gjort det ennå! ler Skavlan i videoen du kan se øverst i saken.

Venninnene er begge skuespillere, og drømmer om å spille inn film sammen. Privat er de nære venner – og Gitte legger ikke skjul på at hun bruker sin tre år yngre venninne som rådgiver.

- Jeg spør Jenny masse om råd. Alt jeg lurer på!

- Smått og stort, istemmer Jenny.

GOD NUMMER TO: Gitte Witt brukte Pia Tjelta-kjolen under Marte Kroghs bryllup 1. mars. Sist uke dukket Jenny Skavlan opp med samme kjole, bare i kort utgave. Kjolene er fra kolleksjonen «Pia Tjelta by TiMo» og kommer i salg i midten av april. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
GOD NUMMER TO: Gitte Witt brukte Pia Tjelta-kjolen under Marte Kroghs bryllup 1. mars. Sist uke dukket Jenny Skavlan opp med samme kjole, bare i kort utgave. Kjolene er fra kolleksjonen «Pia Tjelta by TiMo» og kommer i salg i midten av april. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Gitte Witt var kledd en av Pia Tjeltas kjolekreasjoner under bryllupet til Marte Krogh (38) i begynnelsen av mars. Jenny dukket opp i en kort versjon av kjolen under motevisningen på Nationaltheatret torsdag sist uke.

- Gitte hadde på en liten kreasjon i Marte sitt bryllup, og nå var det min tur! forklarer Jenny, som i likhet med Gitte var  heldig og fikk en sniktitt på kolleksjonen før den offisielle lanseringen.

I SALG: Her er forsiden i denne ukens Se og Hør.  Foto: Faksimile Se og Hør
I SALG: Her er forsiden i denne ukens Se og Hør. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

- Jeg er ikke utgangspunktet en kjoleperson, men hver eneste kjole er så vanvittig fin! Pia har klart å lage kjoler som passer til forskjellige jenter med forskjellig stil. Jeg liker ikke at ting er overfeminint. Men dette er kjoler som passer til min kropp, og som gir et feminint preg som er veldig fint, forklarer Gitte.

LES OGSÅ: Jenny snur opp ned på bryllupet - fester i kirken

Les mer i Se og Hør som er i salg nå. Kjøp Se og Hør på iPad her.