PÅ GLATTCELLE: Dansebanddronningen Jenny Jenssen og ektemannen Tor Søreng, anmeldte vakter på Stena Saga for voldelig opptreden, etter at de natt til søndag 26. juli kom i basketak med to vektere. Bråket endte med at Jenny bet én av vaktene - og hav Foto: SCANPIX
PÅ GLATTCELLE: Dansebanddronningen Jenny Jenssen og ektemannen Tor Søreng, anmeldte vakter på Stena Saga for voldelig opptreden, etter at de natt til søndag 26. juli kom i basketak med to vektere. Bråket endte med at Jenny bet én av vaktene - og hav Foto: SCANPIXVis mer

Jenny kan havne i retten

Foranledningen er bråket på danskebåten.

SEHER.NO: Jenny Jenssen (45) krever 30.000 kroner etter at en av hennes konserter ble avlyst på danskebåten i september. Stena Line bestrider kravet, og nå kan saken havne i retten, melder VG.

Foranledningen for den avlyste konserten er krangelen mellom Jenny Jenssen og vekterne på Stena Saga i slutten av juli i år. Episoden endte med at Jenssen måtte tilbringe tid i båtens glattcelle. Etter episoden skal sangeren ha uttalt at hun ikke ville ha noe mer med Stena Line å gjøre. Egentlig skulle hun spille på fergen 22.september, men den konserten ble avlyst.

- Jensen hadde avtale med bookingselskapet NAMA om sine spillejobber hos Stena Line. Vi har tross purringer ikke fått noe svar på grunnlaget for kanselleringen. Hører vi ikke noe fra NAMA, sender vi en av de første dagene ut forliksklage til Forliksrådet i Oslo, sier advokat Marius Øvrebø-Engemoen i GramArt, som uttaler seg på vegne av Jenssen i saken.

Håkan Wennerblom i Stena Line bestrider kravet og bekrefter overforVG at saken kan havne i retten. Da Seher.no snakket med produktsjefenetter at episoden ble kjent, uttalte at at han aldri ville se Jenssenigjen på danskebåten.

- Vi vil aldri se henne her igjen. I hvert fall ikke pålang tid. Når hun har brutt tillitsforholdet på en slik måte, er detbare uaktuelt - det sier seg selv, sa han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er klart det er beintøft