PÅ GLATTCELLE: Det var i juli at Jenny Jenssen og ektemannen Tor havnet på glattcelle etter å ha havnet i basketak med to vakter på danskebåten. Foto: SCANPIX
PÅ GLATTCELLE: Det var i juli at Jenny Jenssen og ektemannen Tor havnet på glattcelle etter å ha havnet i basketak med to vakter på danskebåten. Foto: SCANPIXVis mer

Jenny Jenssen på glattcelle

Den norske danseband-dronningen bet vakt på dansebåten.

SEHER.NO: Dansebanddronningen Jenny Jenssen og ektemannen, Tor Søreng, har anmeldt vakter fra Stena Saga for voldelig opptreden. Natt til søndag 26. juli kom de to nemlig i basketak med to vektere på danskebåten, skriver VG.

Datteren Tilde (2) var på lugaren med barnepiken sin, mens Jenny og mannen feiret sammen med resten av følget i baren. To vakter skal hele tiden ha holdt øye med dem, og ifølge Søreng ble de sure fordi de hadde brukt for lang tid på å flytte seg fra baren til diskoteket.

- Det første jeg så var en vakt som dyttet Tor i brystet med begge hendene, så han falt bakover. Jeg gikk imellom dem og ba om å få navnet. Det ville de ikke gi oss, så vi dro sammen ned til resepsjonen for å få det der, sier Jenssen til avisen.

I resepsjonen fikk hun heller ikke navnene. Men hun fikk vaktenes telefonnummer, og bestemte seg for å sende inn en klage senere. De gikk tilbake til følget sitt, og det var da Jenny bestemte seg for å ta et MMS-bilde av vaktene som hun kunne legge ved klagen sin, at vaktene ble forbannet.

Ute på dekk skal vaktene ha gitt sterkt uttrykk for at det ikke var lov å ta bilder. Da Tor Søreng spurte hvor den regelen sto hen, skal den ene vakten å svart med å se på den andre og si "Nå bråker han, skal vi ta ham"?

- Deretter la de Tor ned i bakken og brøt armene hans bak på ryggen. Jeg ble så forferdet, og sa at hvis han skulle et sted måtte jeg være med. Med den brutaliteten jeg hadde sett, var jeg redd for hva som kunne skje hvis han ble tatt med alene. Det ble et basketak med armer og bein, og det var da urkraften kom, og jeg bet ham. Jeg handlet i selvforsvar.

Ifølge Stena Line var bittet så alvorlig at vakten måtte ta stivkrampesprøyte, i tillegg til at han måtte gå på en antibiotikakur. Jenny og Tor ble kastet på glattcelle, et opphold hun beskriver som "overgrep, nedverdigende og umyndiggjørende trakassering".

Etter at hun til slutt fikk snakket med båtens kaptein, slapp Jenny og Tor ut av glattcella.

- For meg virker dette fabrikkert. Jeg mener at hennes anmeldelse kun er et motsvar på at hun selv visste at hun kom til å bli politianmeldt for den volden hun hadde uthøvet, sier produktsjef i Stena Line, Håkan Wennerblom, til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg er nok litt kontrollfreak