Jenny Jenssen gifter seg for fjerde gang med samme mann

Den norske artisten har ingen problemer med å si «ja» til sin utkårede.

SIKKER I SIN SAK: Dansebanddronning Jenny Jenssen er godt fornøyd med ektemannen Tor Magne Jenssen-Søreng (t.h), og vil gifte seg med ham for fjerde gang på 20 år sommeren 2016. Her er paret sammen på Se og Hørs Kjendisgalla høsten 2013. Foto: Tor Lindseth
SIKKER I SIN SAK: Dansebanddronning Jenny Jenssen er godt fornøyd med ektemannen Tor Magne Jenssen-Søreng (t.h), og vil gifte seg med ham for fjerde gang på 20 år sommeren 2016. Her er paret sammen på Se og Hørs Kjendisgalla høsten 2013. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 1996 gav Jenny Jenssen (51) sitt «ja» til ektemannen, Tor Magne Jenssen-Søreng (59).

Og dét er en begivenhet den norske artisten ikke har kunnet gjenskape for ofte. Siden 1996 har de i skrivende stund fornyet ekteskapsløftene sine to ganger.

Neste år feirer paret at det har gått 20 år siden de giftet seg for første gang. Og jubileet markerer de med sitt fjerde bryllup, sommeren 2016.

- Vi giftet oss på Tor sin 40-årsdag, i 1996. Så fornyet vi det i 2006, og i 2011, og snart er det fjerde gang jeg skal gifte meg med samme fyr! sier Jenny Jenssen til Dagbladet.

Saken fortsetter under bildet.

PROFILERT ARTIST: Jenny Jenssen sang seg helt til finalen i Melodi Grand Prix i 2007. Her er hun fotografert under generalprøven.  Foto: NTB scanpix
PROFILERT ARTIST: Jenny Jenssen sang seg helt til finalen i Melodi Grand Prix i 2007. Her er hun fotografert under generalprøven. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den blide vokalisten og artisten røper videre at hun fikk idéen fra vertsforeldrene hun i sin tid bodde hos som utvekslingselev i USA. De to fornyet nemlig sitt ekteskapsløfte på sin 50. bryllupsdag.

- Da bestemte Tor og jeg oss for at det der skal vi også gjøre. Men å vente i femti år, det ble litt mye! legger Jenssen til overfor avisen.

Vielse i varmere strøk

Forrige gang den tidligere «Stjernekamp»-deltakeren og ektemannen gav hverandre sine «ja», var i en romantisk seremoni på Golsfjellet. Vennen Einar Gelius lyste Guds velsignelse over paret den gang.

- Vi har skapt vår tradisjon med å fornye løftene våre hvert femte år. Samtidig er det en flott anledning til å samle gode venner til hyggelig lag, sa artisten til Se og Hør etter sitt tredje bryllup.

Nå håper den spreke og energiske sangeren at bryllup nummer fire skal stå i varmere strøk. I sommer fikk nemlig hun, Tor Magne og datteren Tilje (9) nøklene til sin egen drømmebolig i Spania.

- Neste år drømmer vi om å ta festen her i Spania med våre beste venner med på laget. Jeg gleder meg allerede, sa Jenny Jenssen til Se og Hør i august.

LES OGSÅ: Prikk lik sin berømte mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer